Dutch Citrix User Group Event 22 maart 2023

Venster Acties

Dutch Citrix User Group Event 22 maart 2023

Het eerste Dutch Citrix User Group evenement van 2023 is gepland en vindt plaats, op 22 maart, in de Oude Duikenburg te Echteld.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

De Oude Duikenburg Voorstraat 30 4054 MX Echteld Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Over dit evenement

  • 12 uren
  • eTicket voor mobiel

De Dutch Citrix User Group is blij en trots het eerste evenement van 2023 aan te kondigen, op woensdag 22 maart 2023. Het evenement vindt plaats in de (inmiddels vertrouwde) Oude Duikenburg te Echteld.

We hebben inmiddels al een aantal zeer hoog gewaarde sprekers weten te strikken en zijn druk bezig met het samenstellen van de agenda. Bring-Your-Own-Session zal ook weer een belangrijke plek gaan innemen op het evenement, dus hou je mailbox in de gaten!

Omdat gezelligheid en netwerken een prominente plek innemen op het evenement hebben we aansluitend wederom een diner georganiseerd bij de Oude Duikenburg om zo gezamenlijk de dag af te sluiten met een hapje en een drankje. Het diner is geheel kosteloos, graag vragen wij of je tijdens het bestellen van het ticket door middel van de checkbox wilt aangeven of je deelneemt aan het diner. Het menu bestaat uit voldoende keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Mocht wij rekening dienen te houden met specifieke dieet wensen geeft dit dan a.j.b. door bij de reservering dan overleggen wij dit met de catering.

De voorgaande edities van de DuCUG evenementen zijn door de community steeds erg goed gewaardeerd, wij steken dan ook veel energie in het bewaken en het verder verbeteren van de kwaliteit. Dit kunnen wij alleen samen met jullie, de bezoekers van het DuCUG evenement en jullie participatie tijdens de presentaties. De eerste stap hiervoor is je inschrijven om er samen met ons een succes van te maken.

Het evenement heeft een technisch karakter, onze doelgroep bestaat dan ook uit technisch specialisten, consultants en architecten die werken met Citrix en aan Citrix gerelateerde technologie. Werving uit naam van of tijdens onze evenementen is nadrukkelijk niet toegestaan. De voertaal is Nederlands met als uitzondering de presentaties van onze gast presentatoren uit het buitenland.

Wij danken onze sponsoren voor het vertrouwen en het mogelijk maken van een volledig verzorgd evenement. Dit is niet vanzelfsprekend en de sponsoren hebben dan ook een prominente plaats op onze website. Op het evenement is het natuurlijk mogelijk om in contact te komen met onze sponsoren.

Afbeelding van evenement