Gratis

Dutch Digital Nomads meetup #2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dutch Digital Nomads meetup #2 is een feit! Maandag 2 september kun je andere nomaden, ondernemers en geïnteresseerden leren kennen in Karibu Café in Utrecht. Een gezellige, grote én Instaproof locatie om te werken, dus trek je leukste outfit aan om wat nieuwe foto's van jezelf te maken.

Karibu Cafe is iedere dag geopend. Op maandag is het bovendien Meditation Monday. Van 7.30 tot 8.30 uur kun je meedoen. Wel vroeg opstaan dus, maar je begint op een relaxte manier aan de werkweek.

Zelf ben ik natuurlijk ook bij de meetup aanwezig. Na bijna 5 jaar op deze manier te leven en te werken kan ik jullie hopelijk van tips voorzien en vragen beantwoorden. Kom dus vooral met vragen, ook als je (nog) niet locatie-onafhankelijk werkt. Daarnaast is er genoeg tijd om te lunchen, netwerken en elkaar te leren kennen. Een goed moment om misschien te sparren over nieuwe ideeën en samenwerkingen? Er is ook WiFi aanwezig, dus vergeet jouw laptop niet als je wilt co-worken!

Meedoen is gratis, maar meld je wel via Eventbrite aan als je erbij wilt zijn 2 september. Zo weet ik hoeveel mensen we kunnen verwachten en hoeveel ruimte er nodig is voor de meetup. Als je mee wilt doen met de Meditation Monday moet je je aanmelden via de website van Karibu. Wie weet tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Karibu Café

330 Oudenoord

3513 EX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen