€ 9 – € 24,95
Beschrijving van het evenement
Poppi: Drugs Museum Amsterdam presenteert een underground foto-expositie over de drugsgeschiedenis van Nederland.

Over dit evenement

Poppi: Drugs Museum Amsterdam ontsluit een uniek fotoarchief voor het grote publiek. Foto’s van prijswinnende fotografen laten je de Nederlandse drugsscene op rauwe en ontroerende wijze zien. De Amsterdamse straatscene uit de jaren ’90 ontmoet de druggebruiker van nu. Wat kunnen zij leren van elkaar?

Een volle maand lang staat het Vrijpaleis in het teken van debatten, filmscreenings, toneel en themaavonden over drugs. Live rondleidingen worden verzorgd door mensen die de straat van dichtbij hebben meegemaakt.

Onze tentoonstelling is Corona-proof. Om te voorkomen dat het te druk wordt op onze locatie vragen we je van te voren je tickets te reserveren:

  • Selecteer rechtsboven een datum (tussen 27 juni en 26 juli)
  • Selecteer vervolgens een tijd-slot (starttijden: 12:00 uur, 14:00 uur, 16:00 uur, 18:00 uur en donderdag t/m zondag 20:00 uur)

Er zijn verschillende kaarten te koop:

  • Dutch Drugs Stories – expo [€12.50]

Ticket voor de underground foto-expo Dutch Drugs Stories.

  • Expo + ‘90s Street tour [€20.00]

Combi-ticket: een digitale smart-tour via je eigen telefoon over het Wallengebied van de jaren ’80 en ’90. Start: Amsterdam CS. Einde: foto-expo Dutch Drugs Stories.

  • Expo + Amsterdam Underground tour [€24.95]

Combi-ticket: een gids van Amsterdam Underground neemt je mee over de Wallen en vertelt over het leven op de straten van Amsterdam. De tour eindigt bij de foto-expo Dutch Drugs Stories.

Let op, op 26 juni is onze V.I.P opening (invite only)

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen