€ 0 – € 30

Dutch-E - Het trendevent voor MKB Ondernemers!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Thialf Heerenveen

Pim Mulierlaan 1

8444 AC Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Vernieuwend, innovatief en op de toekomst gericht nemen we je deze middag mee in de wereld die in een razend tempo verandert door de explosieve groei van technologie en digitalisering. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.


Keynotespreker Floris van de Peppel, salesmanager en trendwatcher @Google richt zich op het laten groeien van lokale en regionale bedrijven. In zijn rol bij Google heeft Floris de missie om alle bedrijven en ondernemers in Nederland te helpen met hun online succes. “ We gaan niet meer online, we leven online”. Tijdens Dutch-E presenteert hij de laatste digitale trends en technologie van Google om je bedrijf te laten groeien. Een verhaal over ondernemerschap in een snel veranderende online wereld.

Google

Op het programma staan onderwerpen als online zichtbaarheid en het vergroten van je naamsbekendheid, hoe krijg je meer klanten en meer omzet! Samen met Google NL worden tijdens Dutch-E verschillende ondernemerscases besproken.

Online Marketeer en spreker Gerard Duursma presenteert de allernieuwste trends en innovaties en zal onder de noemer “oude marketing werkt niet meer” je als bezoeker bewust maken van de veranderende omgeving waarin bedrijven zich bevinden. Tevens krijg je tips om gelijk de volgende dag mee aan de slag te gaan.


Dutch-E is dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich onlosmakelijk verbonden voelt met toekomst, vernieuwing en innovatie. Dutch-E bestaat uit een levendig treffen van ondernemers, professionals en bedrijven. Digitale ontwikkelingen en technologie gaan razendsnel; wie er mee te maken heeft zal open staan voor veranderingen en innovatieve trends. 'Dompel je als bezoeker onder in deze dag, snuffel aan de toekomst en laat je vervolgens inspireren'.

- Van digitaal denken naar digitaal ondernemen -Partners van Dutch-E:

MKB Noord

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Thialf Heerenveen

Pim Mulierlaan 1

8444 AC Heerenveen

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen