Dutch Food Photo Workshop

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Huize Druivelaar

386 Haagweg

4813 XG Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Hou jij van eten en wil je graag leren fotograferen? Dan is deze workshop voor jou!

Over dit evenement

Hey, leuk dat je hier bent!

Of je nu hier beland bent omdat je meer wil leren over fotografie, food styling, beide, of gewoon uit nieuwsgierigheid: welkom!

Ik deel graag alle details van mijn food fotografie cursus met je.

De food fotografie workshop vindt plaats in Breda, bij een knusse locatie waar ik je alles leer over food fotografie en food styling. Maar deze locatie heeft meer. Je oefent namelijk meteen met fotograferen in deze prachtige omgeving.

Wat is het plan?

Zodra jij je hebt opgegeven voor de food fotografie workshop ontvang je een korte vragenlijst. Als je deze hebt ingevuld, weet ik waarmee je struggelt en wat je wilt leren. Afhankelijk van de vragen en interesse van de groep, focussen we op fotografie, food styling of beide.

We starten om 10:30 uur met een introductieronde om elkaar een beetje te leren kennen.

Daarna komt de technische kant van het fotograferen aan bod. En nee, dat is misschien niet het leukste. Maar ik kan je uit ervaring vertellen, dat als je eenmaal weet hoe jouw camera werkt, jij zelfs het technische gedeelte leuk vindt. Geloof me!

Tijd om te fotograferen. Alles wat je in de ochtend geleerd hebt, breng je in de middag in de praktijk. Ik creëer een food scene en leer je stap voor stap hoe jij top foto’s maakt. Hierna is het aan jou. Jij bedenkt je eigen scene en gaat zelfstandig fotograferen.

Er is genoeg food + attributen voor de food styling, maar neem gerust je eigen props mee.

Tijdens de food fotografie cursus hebben we genoeg tijd voor al je vragen en sta ik stil bij alle details. Ik ben ervoor om jou te helpen.

Na de workshop heb jij veel kennis over food fotografie en food styling, tips & tricks die je niet eerder kende, nieuwe waardevolle connecties, prachtige foto's en heel veel inspiratie om door te gaan met food fotografie & styling.

Food fotografie maakt je hongerig, dus de lunch is in de prijs inbegrepen. Laat me vooral weten als je bepaalde dieetwensen of allergieën hebt.

10:30 aanvang, uitleg fotografie & styling

12.30 lunch

13:30 time to shoot

16:30 einde.

Locatie: Huize Druivelaar, Breda.

Een verborgen parel in Breda.

Verscholen achter de huizen, onzichtbaar vanaf de straat, verschijnt de oude boerderij Huize Druivelaar uit 1902. Geheel met groen omgeven en in alle rust omhuld met geluiden van vogels en het geritsel van bladeren.

De ruim honderd jaar oude authentieke druivenkas is een verborgen parel in Breda. De binnenlocatie is gevuld met de tevens honderd jaar oude druivenranken. Het lijkt alsof je je in het buitenland bevindt.

In de eigen stadstuin van 2600m2 kun je in de zomer plukken van frambozen, Japanse wijnbessen, bramen, kruisbessen en appels. De tuin is zeer gevarieerd en heeft verschillende paden waardoor het lijkt alsof je je in een sprookje bevindt.

Datum en tijd

Locatie

Huize Druivelaar

386 Haagweg

4813 XG Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Daisy de Fretes

Organisator van Dutch Food Photo Workshop

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen