€ 27,55 – € 52,55

Dutch Gymnastics - A Touch of Gold 2018 - 19.30 uur

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100

1101 AX Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De Ziggo Dome is op zaterdag 29 december opnieuw het decor van een sprankelende kerstshow met internationale acrobatische acts en Nederlandse turntoppers. Op 1 juli is de verkoop gestart van de 22e editie van dit evenement dat de bezoekers onderdompelt in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek. Op een van de grootste podia in Nederland is er een matinée voorstelling en een avondvoorstelling.

A Touch of Gold is inmiddels een evenement waar niet alleen liefhebbers van de gymnastieksport hun hart kunnen ophalen. De show werd de afgelopen twee jaar muzikaal omlijst door Ellen ten Damme en Romy Monteiro en de regie was in handen van Stanley Burleson. Onder de internationale acts was onder meer Zurcaroh te bewonderen, die nu wereldbekendheid lijken te krijgen na hun spetterende optreden bij America’s Got Talent. De Oostenrijkse groep kreeg een staande ovatie van publiek, jury en presentatrice na hun indrukwekkende act.

In de komende maanden wordt line-up voor deze editie door de organisatie bekend gemaakt.

De Koninklijke Nederlndse Gymnastiek Unie presenteert ‘A Touch of Gold’ op zaterdag 29 december 2016 in de Ziggo Dome en doet dat onder het label Dutch Gymnastics.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Ziggo Dome

De Passage 100

1101 AX Amsterdam-Zuidoost

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen