Gratis

Dutch Gymnastics - Thema Connection kader en vrijwilligers - Pijnacker

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Buurt&Zo

Prins Hendrikstraat 28

2641 HK Pijnacker

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Connection- Thema bijeenkomst

In het najaar zijn we al gestart met het testen van een nieuw concept van het bekende congres. Met vijf kleinschalige regionale evenementen trokken we het land door. Onder het genot van een hapje en een drankje spraken bestuurders met elkaar over relevante en actuele onderwerpen. Geen kwestie van alleen “zenden” door een keur van specialisten, maar juist gericht op interactie en het delen van kennis. En het bleek een succes!

Aan deze bijeenkomsten voegen we in 2019 thema meet-ups toe waarbij we aan de hand van specifieke thema’s verder ingaan op de inhoud. We hebben gemerkt dat deze actuele thema’s leven in het land, en wij willen met de trainers en bestuurders in de verschillende regio’s hierover in gesprek. We gaan concreet aan de slag met ‘best practices’. Welke clubs hebben een bepaald onderdeel goed op orde en wat kun jij daarvan leren? Niet ieder voor zich, maar juist door het opzoeken van samenwerkingen komen we veel verder.

Onder de vlag van The Connection, organiseren wij deze bijeenkomsten voor trainers & bestuurders. Voor KNGU-leden is deelname gratis! Registreer hier je ticket en wees zeker van je plek.

Het thema van deze bijeenkomst is ‘Kader & vrijwilligers’

Deze bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door de Grote Clubactie.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Buurt&Zo

Prins Hendrikstraat 28

2641 HK Pijnacker

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen