Dutch Gymnastics - Thema Connection Kader en wedstrijdorganisatie - Weert

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Turnhal Jan van Weert

Kazernelaan 101, gebouw 29

6006 SP Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The Connection- Thema bijeenkomst

In het najaar zijn we gestart met een nieuw concept van het bekende bestuurderscongres. Met vijf regionale evenementen trokken we het land door. Onder het genot van een hapje en een drankje spraken bestuurders met elkaar over relevante en actuele onderwerpen. Geen kwestie van alleen “zenden” door een keur van specialisten, maar juist gericht op interactie en het delen van kennis.

Aan deze bijeenkomsten voegen we in 2019 thema bijeenkomsten toe waarbij we aan de hand van specifieke thema’s verder ingaan op de inhoud. We hebben gemerkt dat deze actuele thema’s leven in het land, en wij willen met de bestuurders, soms ook trainers, in de verschillende regio’s hierover in gesprek. We gaan concreet aan de slag met ‘best practices’. Welke clubs hebben een bepaald onderdeel goed op orde en wat kun jij daarvan leren? Niet ieder voor zich, maar juist door het opzoeken van samenwerkingen komen we verder.


Onder de vlag van The Connection, organiseren wij deze bijeenkomsten .Voor KNGU-leden is deelname gratis! Registreer hier je ticket en wees zeker van je plek.

Het thema van deze bijeenkomst is " Kader en wedstrijdorganisatie "


Deze bijeenkomsten worden mede mogelijk gemaakt door de Grote Clubactie.

Datum en tijd

Locatie

Turnhal Jan van Weert

Kazernelaan 101, gebouw 29

6006 SP Weert

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen