€ 13,49 – € 20,99

Dutch Gymnastics - Women's Invitational - 9/10 september Duiven

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Sportcentrum Triominos

Eltensestraat 4

6922 Duiven

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De KNGU organiseert in samenwerking met sv Thuve Duiven tijdens het weekend van 9 en 10 september een internationale wedstrijd voor dames turnen.

De wedstrijd vindt plaats in het sportcentrum Triominos in Duiiven. Hieraan doen in totaal zes verschillende landen mee, Nederland, België, Egypte, Engeland, Israël en Spanje.

Tijdens dit weekend vindt tevens de WK kwalificatie plaats voor het dames turnen. Aan deze kwalificatie doen acht Nederlandse turnsters mee: Marieke van Egmond, Elze Geurts, Kirsten Poldermans, Eythora Thorsdottir, Mara Titarsolej, Tisha Volleman, Lieke Wevers en Sanne Wevers. Het WK vindt plaats van 2 t/m 8 oktober in Montreal, Canada.

Het hele weekend zullen er verschillende events worden georganiseerd rondom het turntoernooi in Duiven. De Nationale sportweek wordt bijvoorbeeld feestelijk geopend op zaterdag op het plein voor het sportcentrum Triomidos. Verder staat het hele weekend voor het sportcentrum een groot beweegplein dat toegankelijk is voor bezoekers van de wedstrijd. Op het beweegplein is er ruimte op te springen, klimmen en klauteren. Het beweegplein is uitdagend voor groot en klein en wellicht scoor je na afloop van het toernooi nog wel een handtekening van één van de turntoppers!

PROGRAMMA:
zaterdag 9 september:
13.30 uur. - 15.30 uur. - Beweegplein
15.40 uur. - 18.00 uur. - Meerkampwedstrijd Women's Invitational 2017

Zondag 10 september:
12.15 uur. - 14.15 uur. - Beweegplein
14.30 uur. - 16.45 uur. - Toestelfinales Women's Invitational 2017
*Tijdens de toestelfinales is er ook deelname van Oranje Jong Talent Selectieleden met een alternatieve E score wedstrijd!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Sportcentrum Triominos

Eltensestraat 4

6922 Duiven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen