€ 50

Dutch Hacking Health 2018 - Hacking Health Valley (Nijmegen)

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Radboudumc

Geert Grooteplein Zuid 10

6525GC Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Dutch Hacking Health 2018 komt er aan! Van vrijdag 20 tot en met zondag 22 april 2018 gaan patiënten, gezondheids(zorg)professionals, designers, developers, ondernemers en andere enthousiastelingen gezamenlijk werken aan actuele en toekomstige uitdagingen in de zorg. Net als voorgaande jaren is Hacking Health Valley in Nijmegen ook weer van de partij.

Tijdens het 3 daagse evenement maak je het volgende mee:

Dag 1: Het vormen van een team

Op de vrijdag presenteren de mensen die een idee hebben geplaats op het Sparkboard hun project. Mocht je zelf niet pitchen, dan kun je op basis van de pitches een team zoeken waar je graag aan bij wil dragen. Deze teams worden op de vrijdagavond gevormd en gaan de rest van het weekend gezamenlijk aan de slag.

Dag 1: Pitch je idee of uitdaging


Dag 2: Aan het werk met hulp van coaches om het beste uit je team te halen

Op de zaterdagochtend krijgt elk team de kans om hun eerste ideeën voor te leggen aan een groep ervaren coaches. Zij zullen vanuit hun eigen perspectief, bijvoorbeeld (service) design, gezondsheidszorg, business of techniek, vragen stellen die je als team verder kunnen helpen. Ook zijn zij de rest van het weekend beschikbaar om mee te sparren of voor verdere vragen.

Dag 2: Samen werken aan een nieuwe oplossing


Dag 3: Demo Day

Op dag 3 begint de spanning te stijgen. Dit is het moment dat veel teams de laatste hand leggen aan hun prototypes en hard aan het werk gaan met het voorbereiden van de demo. Met een extra 'roast' door de coaches en een speciale pitch training worden ze klaargestoomd voor de middag: Demo Day.

De demo's worden gegeven voor alle deelnemers en een deskundige jury. Deze jury beoordeeld de projecten vanuit politiek, techniek, design, business en natuurlijk zorg- en patiëntenperspectief. Na het juryberaard worden de prijswinnaars bekendgemaakt!

Hier houdt het echter nog niet op, terwijl we met ze allen nagenieten van het weekend zal de juryvoorzitter in overleg gaan met de andere locaties die meedoen aan Dutch Hacking Health. Hier wordt ook bepaald welke landelijke winnaars er zijn die nog meer ondersteuning krijgen om van hun project een echte innovatie te maken!

Dag 3: Presenteer je resultaat en maak kans op ondersteuning!


Kortom!

Je werkt samen met mensen om de zorg te verbeteren, leert veel mensen kennen, ontwikkelt jezelf dankzij de coaches. Ook heel belangrijk: Het is vooral ook een heel leuk weekend!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Radboudumc

Geert Grooteplein Zuid 10

6525GC Nijmegen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen