€ 0 – € 50

Dutch Hacking Health Maastricht 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EM-TRAC

Gaetano Martinolaan 75 (nivo 4)

6229 GS Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij een innovatief idee of brandende wens op het gebied van gezondheidszorg? Dan biedt Dutch Hacking Health-weekend je het podium om dat idee werkelijkheid te laten worden.

In een creatieve snelkookpan ga je samen met programmeurs, ondernemers, zorgprofessionals en patiënten drie dagen lang aan de slag om een digitale zorgoplossing te bedenken.

Van vrijdag 27 maart tot en met zondag 29 maart organiseert het Maastricht UMC+ de Maastrichtse variant van de zogenoemde 'zorghackaton'.

Van probleem naar oplossing

Dutch Hacking Health wordt dit jaar jaar georganiseerd in Groningen, Leiden, Nijmegen, Utrecht en Maastricht. Deelnemers krijgen dit weekend de mogelijkheid om hun probleem en ideeen te pitchen voor de groep. Neem rustig eens een kijkje op het Sparkboard van 2017, Sparkboard van 2018 of Sparkboard van 2019 , om te zien welke ideeen er voorgaande jaar zijn uitgewerkt.

Vrijdagavond vinden deze pitches plaats en worden de teams gevormd, waarna men 2,5 dag aan de slag gaat met het probleem / idee. Aan het einde van het weekend presenteert elk team het resultaat aan een vakkundige en multidisciplinaire jury.

Deelname

De ticketprijs voor het hele weeekend is € 50,- voor deelnemers. Studenten krijgen op vertoon van een geldige studentenkaart 50% korting.

Meer informatie

Kijk op onze website Dutch Hacking Health Maastricht

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EM-TRAC

Gaetano Martinolaan 75 (nivo 4)

6229 GS Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen