€ 0 – € 50

Dutch Hacking Health Maastricht

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

EM-TRAC

Gaetano Martinolaan 75 (nivo 4)

6229 GS Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Heb jij een innovatief idee of brandende wens op het gebied van gezondheidszorg? Dan biedt Dutch Hacking Health-weekend je het podium om dat idee werkelijkheid te laten worden.

In een creatieve snelkookpan ga je samen met programmeurs, ondernemers, zorgprofessionals en patiënten drie dagen lang aan de slag om een digitale zorgoplossing te bedenken.

Van vrijdag 20 april tot en met zondag 22 april organiseert het Maastricht UMC+ de Maastrichtse variant van de zogenoemde 'zorghackaton'.

Van probleem naar oplossing

Dutch Hacking Health wordt dit jaar jaar georganiseerd in Groningen, Leiden, Nijmegen, Utrecht en Maastricht. Deelnemers krijgen dit weekend de mogelijkheid om hun probleem en ideeen te pitchen voor de groep. Deelnemers kunnen voorafgaand aan deze pitch, hun idee al plaatsen op Sparkboard. Neem ook rustig eens een kijkje op het Sparkboard van 2017, om te zien welke ideeen er verleden jaar zijn uitgewerkt.

Vrijdagavond vinden deze pitches plaats en worden de teams gevormd, waarna men 2,5 dag aan de slag gaat met het probleem / idee. Aan het einde van het weekend presenteert elk team het resultaat aan een vakkundige en multidisciplinaire jury.

Wil je meer weten over Dutch Hacking Health Maastricht? Kom dan om woensdag 28 maart (17.30u - 19.00u) naar ons pre-event waarbij wij terugblikken op de editie van 2017 en je meer vertellen over wat je kunt verwachten. Inschrijven hiervoor kan per e-mail naar nicole.bransbrabant@mumc.nl

Deelname

De ticketprijs voor het hele weeekend is € 50,- voor deelnemers. Studenten krijgen op vertoon van een geldige studentenkaart 50% korting.

Meer informatie

Kijk op onze website Dutch Hacking Health Maastricht

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

EM-TRAC

Gaetano Martinolaan 75 (nivo 4)

6229 GS Maastricht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen