Gratis

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ANWB winkel Den Haag Wassenaarseweg

220 Wassenaarseweg

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving


ANWB, Schiphol en NS stellen meer dan 20 datasets open voor de Dutch Mobility Hackathon. Wil jij met andere developers en innovators oplossingen voor Smart Mobility ontwikkelen? Bestel nu je ticket! (English website)

Voor wie?

Developers, designers, data scientists, mobility-experts, business professionals, marketeers en innovators. Ook medewerkers van de ANWB, NS en Schiphol doen mee. Aanmelden kan alleen of met een team. Tijdens de kick-off faciliteren we teamvorming, zodat complementaire professionals elkaar kunnen vinden!

De uitdaging

De vraag naar mobiliteit neemt toe en verandert in hoog tempo. Hoe kunnen we mobiliteit zó vormgeven dat het niet niet alleen veiliger, duurzamer, flexibeler en multimodaal wordt, maar ook betrouwbaar en persoonlijk? De ANWB, Schiphol, NS en UtrechtInc zien hierbij een onmisbare inzet van technologie en data. Tijdens de Dutch Mobility hackathon stellen zij daarom hun eigen actuele datasets beschikbaar. Deelnemers worden uitgedaagd om in 24 uur een vertaling van deze data te maken en kansen te signaleren voor nieuwe en betere diensten. Denk aan oplossingen voor files, vliegvertragingen, locatiebepaling van auto's, pech onderweg, verkeersveiligheid, treinstoringen en routebepaling. ANWB, Schiphol en NS dagen deelnemers uit om 3 concrete challenges op te lossen, maar alle innovatieve oplossingen rondom slimme mobiliteit zijn welkom. De beste teams worden rijkelijk beloond. We verdelen prijzen met een totaalwaarde van meer dan €12.000!

Meer informatie?

Kijk op www.dutchmobilityhackathon.nl of ga direct naar:

De 3 Challenges: ANWB, Schiphol, NS
Meer dan 20 datasets!
Praktische eventinformatie
Programma per dag

ANWB challenge Dutch Mobility Hackathon

Schiphol challenge Dutch Mobility Hackthon

NS challenge Dutch Mobility Hackathon

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ANWB winkel Den Haag Wassenaarseweg

220 Wassenaarseweg

2596 EC Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen