Dutch Percussion Community – DPC percussiefestijn

Venster Acties

Dutch Percussion Community – DPC percussiefestijn

De Dutch Percussion Community (DPC) en ZIMIHC trommelen iedereen op om te komen kijken en luisteren naar dit leuke evenement.

Door ZIMIHC theater Stefanus

Waar en wanneer

Datum en tijd

zo. 16 apr. 2023 15:30 - 17:00 CEST

Locatie

ZIMIHC Theater Stefanus 2 Braziliëdreef 3563 CK Utrecht Netherlands

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Over dit evenement

  • 1 uur 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Want het wordt zeker een feest op dit percussiefestijn. Geniet van verschillende ritmes en melodieën waarbij je niet stil kunt blijven zitten. En dat is helemaal niet erg, want er mag gedanst worden!

Slagwerkensemble

DPC heeft in 2023 een projectslagwerkensemble samengesteld. Deze 18-koppige formatie brengt publiekstoegankelijke muziekstukken ten gehore zoals Children of Sanchez, Procession to the Lord, Friends of Steel, No Tengo Dinero en Cruzin Jamaica. De artistieke leiding ligt in handen van Marcus Wiebenga en Charles van Zanten. De groep gebruikt deze keer instrumenten als Xylophone, Marimba, Vibraphone, Klokkenspel, Drumset, Bongos, Conga, Timbales en vele andere percussie instrumenten.

Amara Diabate en Cirkel om de Haard

Naast de Slagwerkgroep van DPC zal een optreden verzorgd worden door de groepen van Cirkel om de Haard en van master drummer en koraspeler Amara Diabate. Kom allemaal samen en geniet van dit gezellige, spectaculaire percussiefestijn! Het is een unieke kans om kennis te maken met een diversiteit aan percussieve klanken, stijlen en melodiën.

Zaal open om 15:00. Aanvang om 15:30.

Over de organisator

Georganiseerd door
ZIMIHC theater Stefanus

 ZIMIHC theater Stefanus beschikt over een ruime theaterzaal van 800m2 die je helemaal zelf in kunt richten. De foyer is een sfeervolle overdekte patio met een grote bar. Er zijn 2 werkruimten beschikbaar ( 22m2), gratis WiFi, een kleedruimte, garderobe en een professionele keuken. Rondom het gebouw is voldoende gratis parkeergelegenheid.

 

€ 0 – € 10