Gratis

Duurzaam Denken & Doen - online symposium voor duurzaamheid in het MBO

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Beschrijving van het evenement
Dagelijks twee webinars over duurzaamheid in het MBO, met uitreiking van de SustainaBul MBO 2020 door Sigrid Kaag tijdens het slotevent.

Over dit evenement

NB Bij aanmelding voor dit event krijg je toegang tot alle webinars via Zoom via dezelfde aanmeldlink. Je hoeft je niet voor elke sessie apart aan te melden.

W A A R O M

Jongeren willen een opleiding die hen voorbereidt op de toekomst, waarin ze met hun vak bijdragen aan een duurzame samenleving. Bovendien vragen bedrijven en overheden om MBO’ers die meehelpen vorm te geven aan de circulaire economie. Hoe kan het MBO zo vernieuwd worden dat het inspeelt op deze vraag?

Steeds meer scholen voor het MBO geven vorm aan deze oproep vanuit een ‘whole school approach’, zij integreren duurzaamheid in hun visie, curriculum, didactiek, relatie met hun omgeving, professionalisering en bedrijfsvoering.

Leer van professionals hoe ze dit doen, laat je inspireren door goede voorbeelden en ontdek welke school dit jaar de duurzaamste is met de uitreiking van de SustainaBul MBO 2020.

W A T & W A N N E E R

In de week van 7-11 december worden dagelijks twee webinars gehouden die starten om 14.45 en 16.00 uur. Behalve op vrijdag, dan vindt het slotevent plaats vanaf 15.30 uur met debat, muziek & feestelijke uitreiking SustainaBul 2020. Diverse sprekers vanuit de politiek, studenten, bestuurders, docenten en duurzame denkers en doeners komen aan het woord.

Voor het volledige programma zie https://lerenvoormorgen.org/agenda/301-mbo-symposium-duurzaam-denken-en-doen

Delen met vrienden

Datum en tijd

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen