€ 8,46

Duurzaam Geluk met Michiel Hobbelt | Verduurzamen, Hoe dan?!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Je wilt duurzamer en bewuster gaan leven. Echt top, maar hoe begin je? De Kargadoor en het Milieucentrum Utrecht slaan in oktober de handen ineen om je een duwtje in de goede richting te geven. Verduurzamen, hoe dan?!

We trappen de serie af met een interactieve college over Duurzaam Geluk!

Voelt de taak van duurzamer gaan leven soms zwaar? Klinkt ons herkenbaar in de oren. Duurzaam Geluk-spreker Michiel Hobbelt zal deze avond je leren dat het geluk van mensen voor 40% is te beïnvloeden door bewust gedrag. Duurzamer leven maakt dus gelukkiger, en dat willen we allemaal toch? Hobbelt neemt je mee in een mindfuck over hoe duurzamer leven geen taak is maar een mooie bijkomstigheid in je zoektocht naar meer geluk en balans.

-

Kaarten voor dit event zijn nu verkrijgbaar. Early Bird tickets zijn nu verkrijgbaar, scoor je tickets voor 6,50 (excl. servicekosten) voor 31 augustus.

'Verduurzamen, Hoe Dan?!' is een initiatief van De Kargadoor en het Milieucentrum Utrecht. Deze onafhankelijke organisaties werken zo aan een betere wereld. Het project steunen? Scoor nu je kaartje!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Kargadoor

36 Oudegracht

3511 AP Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen