Gratis

Duurzaam Utrecht Meetup

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DUURZAAM UTRECHT MEETUP
Wil jij je netwerk uitbreiden en kennis maken met de mensen die bezig zijn met duurzaamheid? Ontmoet duurzaam Utrecht tijdens deze maandelijkse borrel. De borrels vinden plaats bij bedrijven en organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.

UTRECHTSE EURO
Deze editie organiseren we samen met de Utrechtse Euro. Deze lokale munt zorgt ervoor dat geld zo lang mogelijk in Utrecht blijft circuleren. Op die manier creeeren we een duurzame, lokale economie. Er zijn al een hele hoop ondernemers aangesloten bij het netwerk van de Utrechtse Euro en er komen steeds meer plekken waar jij -ook als klant- met de Utrechtse Euro kan betalen!

DINER
Schuif na de meetup gezellig aan bij het diner voor en door Utrechters! Speciaal voor ons verzorgen de ondernemers uit het netwerk van de Utrechtse Euro voor een heerlijke maaltijd. Lekker, en lokaal!

PROGRAMMA
17.00 - 19.00 Duurzaam Utrecht Meetup
19.00 - 21.30 Diner voor en door Utrechters

LOCATIE
Deze keer onder de prachtige kloostergewelven van In De Ruimte. Een sociale onderneming waar je onder andere kan flexwerken!

Reserveer je kaartjes hieronder. Kom je alleen de meetup? Dan is de entree gratis, en krijg je je eerste drankje cadeau van de Utrechtse Euro!

Eet je ook mee daarna? De kosten voor het diner zijn €20,- per persoon, graag ter plekke betalen.

Tot dan!
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

In De Ruimte

230 Oudegracht

3511 NT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen