Gratis

Duurzame, betrouwbare én betaalbare energie voor 's-Hertogenbosch

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bestuurscentrum

Achter het Stadhuis 5-7

's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gemeente ’s –Hertogenbosch wil in 2050 klimaatneutraal zijn. Dat betekent dat alle energie die dan verbruikt wordt duurzaam wordt opgewekt. Energie voor wonen, werken en vervoer. Aardgas wordt geleidelijk vervangen en er zal een grotere vraag komen naar duurzaam opgewekte elektriciteit. Deze energietransitie gaat ons allemaal raken. Daarnaast hebben de veranderingen grote consequenties voor het energienet.

Jan Peters, Ambassadeur Energietransitie bij Enexis en Bas Wehman, Manager Brabant Oost van Enexis vertellen hierover op deze Inspiratiebijeenkomst. Enexis werkt al jaren aan betrouwbare en betaalbare energienetten Vanuit de huidige praktijk zal een blik worden geworpen op de toekomst. Hoe gaat Enexis in de komende decennia het energienet aanpassen aan de eisen van de energietransitie en ook betaalbaar en betrouwbaar houden? Welke rol speelt de gemeente hierbij?

Hierover gaan Jan Peter en Bas Wehman graag met u in gesprek. Deze inspiratiesessie wordt ingeleid door beleidsadviseur Pauline Slaa.

U wordt om 14.30 uur welkom geheten door wethouder Jan Hoskam. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar verder te praten onder het genot van een borrel.

Aanmelden: klik op de groene knop 'Bestel'. U hoeft het ticket niet mee te nemen naar de inspiratiebijeenkomst.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Bestuurscentrum

Achter het Stadhuis 5-7

's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen