Gratis

Duurzame Dinsdag: Verduurzaam je Apple producten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

HNK Utrecht West

1 Weg der Verenigde Naties

3527 KT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

De eerste dinsdag van september is 'Duurzame Dinsdag'. Een dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag. Het kabinet neemt op deze dag de 'Duurzame Dinsdag-koffer' in ontvangst met honderden duurzame ideeën en initiatieven uit alle hoeken van de samenleving.

Wij van Mac Leasy willen op deze dag ook ons steentje bijdragen aan een betere samenleving, aangezien wij natuurlijk circulair ondernemen: Apple produceert duurzaam, Mac Leasy zorgt voor duurzaam gebruik en voor de recycling van oude Apple producten. Onze werkzaamheden voeren we vanzelfsprekend uit in een duurzaam Co-en Flexkantoor van HNK met energie label A!

Samen verduurzamen
Iedereen kan direct of indirect meehelpen met verduurzaming, hoe:
Ligt jouw oude, trage of kapotte MacBook, iMac, iPad, of iPhone in de kast te verstoffen? Dat is zonde, kom langs en wij kijken of we hem nog voor je kunnen repareren of upgraden om zodoende de levensduur te verlengen. Lukt dat niet? dan zorgen we dat je data veilig verwijderd wordt en sommige onderdelen weer hergebruikt worden als refurbished onderdelen. Is er echt niets meer te beginnen met jouw device, dan recyclen we je oude Apple product volledig.

Op deze duurzame dinsdag geven we tevens workshops waarbij je leert hoe je zelf je MacBook kan verduurzamen door zelf onderhoud te plegen, upgrades door te voeren en kleine reparaties te verrichten. Aan het eind van de dag verloten tijdens de borrel een verduurzaamde MacBook pro.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

HNK Utrecht West

1 Weg der Verenigde Naties

3527 KT Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen