Gratis

Duurzame meetup - Best practices in de circulaire economie

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Arthur van Schendelstraat 500

500 Arthur van Schendelstraat

3511 MH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

BEST PRACTICES IN DE CIRCULAIRE ECONOMIE


Deze meetup vindt plaats in een inspirerende omgeving. Het is een mooi praktijkvoorbeeld van circulariteit. Want dit circulair gerenoveerde gebouw is een verzamelplek voor duurzame spelers. Tijdens de meetup zoomen we in op vragen als: wat zijn de beste voorbeelden van circulariteit en hoe kun je hier als ondernemer mee aan de slag? Zo hoor je deze avond over circulair ondernemen, zie en voel je het in De Nieuwe Vaart, terwijl The Colour Kitchen ervoor zorgt dat we van de circulaire economie mogen proeven.

PROGRAMMA

17.00 uur Inloop

17.30 uur Welkom

17.35 uur Best practices in de circulaire economie

18.00 uur Borrel

19.00 uur Einde

Deze meetup is een samenwerking tussen CBRE/ Bouwinvest, Duurzame Week, MVO Nederland en The Colour Kitchen.

DE NIEUWE VAART

Het voormalige gebouw van Burgerzaken, is een verzamelplek voor organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid. MVO Nederland, Max Havelaar, Stichting Natuur & Milieu en The Colour Kitchen zijn hier onder andere gehuisvest. Toen de gemeente het gebouw verliet, is het circulair gerenoveerd en kreeg het het BREEAM certificaat.

DUURZAME MEETUP

Elke eerste dinsdag van de maand is er een Duurzame Meetup. Samen met partners in crime organiseren we een meetup die ondernemers met elkaar in contact brengt en samenwerkingen vergemakkelijkt. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken en te bouwen aan je netwerk.

DUURZAME WEEK SOCIETY

We willen dit netwerk dan vervolgens ook goed gebruiken en daarom bieden we op Facebook de Duurzame Week Society waar we jullie uitnodigen onderdeel van te worden. Het is een broedplaats voor samenwerkingen en initiatieven, voor inspiratie, delen over gezamenlijke interesse. Een plek waar je terug kan komen bij gelijkgestemden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Arthur van Schendelstraat 500

500 Arthur van Schendelstraat

3511 MH Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen