Duurzame Week Utrecht: rondwandeling met gids en vrijmibo

Venster Acties

Duurzame Week Utrecht: rondwandeling met gids en vrijmibo

Door Green Business Club Utrecht

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 26 okt. 2018 15:00 - 16:30 CEST

Locatie

Stadskantoor Stadsplateau 1 3521 AZ Utrecht Netherlands

Beschrijving

Van 20 t/m 27 oktober 2018 organiseert de Stichting Duurzame Week in samenwerking met bedrijven, inwoners, pioniers en visionairs duurzame activiteiten om ervoor te zorgen dat de stad Utrecht een duurzame toekomst tegemoet gaat.

Duurzaamheid in het stationsgebied Utrecht Centraal

Utrecht Centraal is volop in ontwikkeling. Er komt meer water en groen, minder asfalt en meer ruimte voor fietsers, voetgangers en het openbaar vervoer. Dit is allemaal heel zichtbaar, maar er zijn ook veel ‘onzichtbare’ duurzame initiatieven. Denk aan energiezuinige gebouwen, zonnepanelen op daken en warmte-koude opslag. In navolging van 2017 zet de Green Business Club Utrecht al deze initiatieven – letterlijk – op de kaart.

Loop mee met de gids

Speciaal voor de Duurzame Week Utrecht organiseert de Green Business Club Utrecht een rondwandeling met gids langs al deze duurzame initiatieven en projecten. Ga mee en ontdek wat er al is én wat er nog (duurzaam) wordt gerealiseerd in het stationsgebied. We sluiten af met een Vrijmibo in circulair paviljoen en restaurant The Green House.

Datum: vrijdag 26 oktober
Tijd: 15.00 – 16.30 uur rondwandeling, vanaf 16.30 uur borrel in The Green House
Start: bij het Stadskantoor, Stadsplateau 1

Klik op 'registreer' om je aan te melden. Er is plek voor maximaal 50 deelnemers.


Over de organisator

Georganiseerd door
Green Business Club Utrecht

De Green Business Club Nederland verbindt het bedrijfsleven, de overheid en onderwijsinstellingen op lokaal niveau om samen duurzame projecten te initiëren en uit te voeren.

Momenteel zijn er acht lokale Green Business Clubs (GBC’s): Zuidas (Amsterdam), Utrecht (stationsgebied), Den Haag Beatrixkwartier, Twente, Eindhoven Spoorzone, Arnhem Gelderse Poort, Zaanstad, Rotterdam Alexander en Duiven.