Duurzame yogales

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Duurzame yogales onder leiding van Mathilde Boskma.
Als onderdeel van de Plastic Dieet Week organiseert stichting !Triggr, in samenwerking met stichting Natuurzaam een duurzame yogales.
Een yogales met als thema duurzaamheid.

Het doel van yoga is éénzijn. Het éénzijn van lichaam en geest, maar ook van jezelf met alles om je heen: de mensen, de dieren, de natuur, de aarde.

Yoga zorgt voor meer bewustwording, waardoor je beter gaat voelen wat goed voor je is en wat niet. Maar je wordt je ook meer bewust van de gevolgen van je acties, zoals bijvoorbeeld: wat consumeer ik en wat doet dat met mijn lichaam en met de aarde.

In de yogafilosofie is geweldloosheid en liefdevol zijn naar jezelf en naar alles wat leeft heel belangrijk. Dat zal o.a. aan bod komen in deze les. Er komen dierenhoudingen aan bod en houdingen die geïnspireerd zijn op de natuur om je nog meer één te kunnen voelen met de natuur.

Het effect van yoga zal niet alleen te voelen zijn tijdens de oefeningen op de mat, maar ook nog daarna als je verder gaat met je bezigheden gedurende de dag of misschien zelfs nog lang daarna.

Gratis toegang.

Datum en tijd

Locatie

!Triggr

Middelweg 5

2461CB Ter Aar

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen