Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Beschikbare datums

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
DWANG   meer info 1 uur voordat het evenement begint € 13,26 € 0,89 € 0,85

Evenementgegevens

DD DANCE COMPANY presenteert op zaterdag 24 maart de première van

 

"DWANG" 

 

"De dynamische bewegingsvocabulaire komt in deze voorstelling samen tot een eenheid." 

 

DWANG is een voorstelling op locatie en wordt uitgevoerd door acht bevlogen dansers. De voorstelling is in 10 repetities ontstaan en is niet gecreëerd binnen de veilige omgeving van een theater, maar tussen de kale muren van een oude loods. De locatie is de inspiratie. 

 

Zowel de dansers als de makers, maar ook het publiek ervaart de rauwheid van de omgeving die verbeeld wordt in de dwang van de dans. Gijzeling en vernederingsamensmelten en vluchten.  

 

De voorstelling wordt gekenmerkt door een levendig en alternatief karakter, maar ook door de aanwezigheid van het publiek, het publiek dat de ruimte vult als decor. Het decor waar dansers langs, tussendoor en zich omheen bewegen. In die zin is het publiek complementair aan de choreografie. 

 

De dynamische bewegingsvocabulaire komt in deze voorstelling samen tot een eenheid. Een eenheid van beweging, muziek en omgeving, een eenheid van bevrijding, bevrijding van dwang.  

Heb je vragen over DWANG? Neem contact op met DD DANCE COMPANY

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Biesterfeld “DE WERF”
Eikenlaan 20
2404 BR Alphen aan den Rijn
Nederland

Organisator

DD DANCE COMPANY

DD Dance verlegt haar eigen grenzen door te zoeken naar omgevingen die puur zijn. Omgevingen, locaties en ruimtes die de zintuigen prikkelen. Als danser, maker en kijker wil je voelen, wil je aanraken wil je reageren op de geuren, op de materialen en op de mensen om je heen. Puur en zuiver. 


What you see is what you get. 


De omgeving is de bron van inspiratie. Wij werken niet vanuit een illusie, maar werken vanuit de werkelijkheid. Bewegen en performen in de echte wereld en niet binnen de muren van een theater. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.