€ 313,04

DYNAMICS EXPERIENCE 2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

SPANT!

dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op woensdag 1 november 2017 bezoeken meer dan 700 eindklanten en partners het grootste Europees jaarcongres over Microsoft business software en de laatste strategische en digitale ontwikkelingen. Afgelopen jaar werd Dynamics Experience voor de negende keer succesvol georganiseerd, maar dit jaar zullen we het event opnieuw vormgeven en de grenzen opzoeken om zowel voor u, als uw collega’s een vernieuwende en inspirerende ervaring te bieden.


De visie achter Dynamics Experience

Het in contact treden met andere collega’s uit de markt, partners en Microsoft is voor veel bezoekers één van de belangrijkste redenen voor deelname aan dit event. Het samenbrengen van kwalitatieve content en een enthousiast publiek in een motiverende setting, met veel klanten aan het woord is onze specialiteit. Daarom ging het team van DynamicsHUB dit jaar wederom aan de slag om voor u een volledig nieuw programma met topsprekers uit verschillende sectoren en industrieën in elkaar te zetten, waarbij het opdoen van kennis, netwerken en match-maken centraal staat.


Het thema van 2017: Digital Immersion

Het thema Digital Immersion geeft de 10e jubileum editie van Dynamics Experience vorm. Naast een inspirerende keynote over de laatste strategische en digitale ontwikkelingen biedt het event meer dan 30 sessies over operationele, tactische en strategische onderwerpen. U kunt presentaties, roundtables en inhoudelijke klantcases verwachten op de assen van upgrades en migraties, Dynamics 365 (NAV, AX en CRM), Data & Analytics, Internet of Things en Digitale Transformatie. Ook wordt dit jaar het Executive Programma toegevoegd voor C-level executives met focus op business, strategie en innovatie. Niemand gaat naar huis met lege handen.


Voor wie is dit event geschikt?

Mensen die opereren op operationeel en tactisch niveau met informatie- en kennisbehoefte op gericht op de Microsoft business software portfolio. Maar ook directieleden die geinspireerd willen worden door experts en collega’s uit de markt aan de hand van hun ervaringen.


Dynamics Experience 2017 wordt gehouden bij SPANT! in Bussum, onze vertrouwde eventlocatie partner. We kijken er naar uit u daar op woensdag 1 november te mogen verwelkomen!


Programma

09.00 - 10.00 Registratie en koffie
10.00 - 12.00 Keynote
12.00 - 13.00 HUB LUNCH
13.00 - 14.00 Breakout 1
14.00 - 14.30 BREAK
14.30 - 15.30 Breakout 2
15.30 - 16.00 BREAK
16.00 - 17.00 Breakout 3
17.00 - 18.00 HUB DRINKS


Toegang

De entree voor leden van de DynamicsHUB is gratis.
De reguliere entreeprijs is € 249,- excl. BTW.

Promotiecodes zijn enkel bedoeld voor eindklanten van Microsoft Business Software en partners van de community. DynamicsHUB behoudt het recht om registraties te annuleren bij onjuist gebruik van promotiecodes.


Endorsed by Microsoft.

Met uw registratie geeft u akkoord aan DynamicsHUB partners om u te benaderen.

Algemene Voorwaarden van DynamicsHUB zijn van toepassing.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

SPANT!

dr. A. Kuyperlaan 3

1402 SB Bussum

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen