Gratis

Dyslexietour Rotterdam

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bijeenkomst voor ouders en hun kinderen met lees- en spellingproblemen of dyslexie, en andere geïnteresseerden. Info: www.balansdigitaal.nl

Over dit evenement

Kom naar deze informatiebijeenkomst over leesproblemen en dyslexie. Met onder andere een presentatie door experts van Balans, een film waarin kinderen met dyslexie en hun ouders vertellen over hun ervaringen, rondleidingen over het Makkelijk Lezen Plein en een speciaal programma voor kinderen: het Mini Moppen Festival!

Het programma van deze informatiebijeenkomst ziet er zo uit:

  • Presentatie Houvast bij leesproblemen en dyslexie door Joli Luijckx en Marijse Pel, beiden experts op het gebied van dyslexie. Alles wat je als ouders moet weten als je een kind hebt met leesproblemen of dyslexie.
  • Film: Dyslexie, wat heb ik nodig, waarin kinderen met dyslexie en hun ouders vertellen over hun ervaringen met dyslexie.
  • Uitgebreide gelegenheid om vragen te stellen.
  • In de foyer vind je informatie om mee te nemen.
  • Rondleiding over het Makkelijk Lezen Plein op de 2e verdieping, waar boeken staan voor kinderen met dyslexie en andere leesproblemen.
  • Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma: het Mini Moppen Festival. Dit begint op dezelfde tijden als de informatiebijeenkomst.

Bij deze informatiebijeenkomst kun je kiezen tussen twee tijdslots: 13.00 tot 14.00 uur, en 14.30 tot 15.30 uur. Bij het bestellen van de gratis tickets, neem je een ticket voor de bijeenkomst van 13.00 uur of voor die van 14.30 uur.

Locatie: Centrale Bibliotheek Rotterdam (Bibliotheektheater en 2e verdieping), Hoogstraat 110, Rotterdam.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen