€ 0 – € 11,20

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Muziekcafé De Cactus

Pastoriestraat 37

7551 DJ HENGELO

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

DYZACK PRESENT JETKUBOI

De toevalligheid van het leven, gevangen in een dobbelsteen. Jetkuboj ('dobbelsteen' in Esperanto) als middel om de keuzes in het leven te bepalen, even of oneven voor ja of nee, links of rechts en bij complexere vragen de nummers 1 t/m 6 gebruiken. Dit is het cryptische verhaal als basis voor zijn nieuwe muziek.

In de jaren 90 als solo-act en in bandformatie begonnen en furore gemaakt onder de naam dyzack met optredens op o.a. Lowlands, het ontvangen van de zilveren harp en een discografie van zeven albums. In een tweede dyzack-leven vele solo-optredens op mooie festivals als Manana Manana, headliner in de Nederlandse clubs en support bij onder meer Bettie Serveert. Daarnaast een nieuwe carrière begonnen als live-muzikant en componist voor diverse spectaculaire theatervoorstellingen van theatergroep Vis a Vis en de jeugdtheatergroep Meneer Monster. Geïnspireerd, maar ook licht geïrriteerd door de conservatieve houding tegenover muziek in theater, roept de plicht om weer eigen muziek te laten horen.
Erik Hofland alias dyzack alias jetkuboj, een alter ego in een alter ego en een nieuw apparaat als instrument dat er complexer uitziet dan de flaterfoon van Guust Flater. Klinkt ingewikkeld? Voor het overzicht brengt dyzack naast zijn nieuwe repertoire ook nog zijn oudere werk waarbij hij zang en gitaar combineert.

Minder weergeven

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Muziekcafé De Cactus

Pastoriestraat 37

7551 DJ HENGELO

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen