E A R T H   F R O M	S P A C E	VR OVERVIEW EXPERIENCE FOR LEADERS

Venster Acties

Meerdere data

E A R T H F R O M S P A C E VR OVERVIEW EXPERIENCE FOR LEADERS

Experience the Overview Effect without leaving Planet Earth.

Door Egbert Mulder

Waar en wanneer

Datum en tijd

vr. 19 nov. 2021 09:30 - vr. 26 mei 2023 17:00 CET

Locatie

De Groene Afslag 117 Amersfoortsestraatweg 1251 AV Laren Netherlands

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

WAT IS HET OVERVIEW EFFECT?

Het Overview Effect is een term die voor het eerst is gebruikt in 1987 door ruimtefilosoof Frank White in zijn boek ‘The Overview Effect: Space Exploration and Human Evolution’. Hierin beschrijft White dat het aanschouwen van de Aarde vanuit de ruimte zorgt voor een transformatie van bewustzijn die een krachtige verschuiving veroorzaakt van de manier waarop we denken over onszelf, onze omgeving, onze verbinding met het leven en uiteindelijk hoe we denken over de Aarde.

De term geeft daarmee uitdrukking aan een volledig nieuwe ervaring voor de mensheid; vanuit het heelal naar de Aarde kijken. Veel astronauten hebben verklaringen afgelegd over de diepgaande effecten zij hebben ervaren als gevolg van dit alomvattende perspectief.

Omdat deze unieke ervaring in staat is om iemands wereldbeeld te beïnvloeden heeft het niet alleen impact op individueel maar ook op maatschappelijk niveau. Het verdiept onze cognitieve, emotionele en spirituele verbinding met de Aarde en versterkt daarmee bewust leiderschap.

Na terugkeer op Aarde ontpoppen veel astronauten zich tot milieuactivist.

Deze workshop is een module uit het curriculum van CIRCULAR LEADERSHIP. Dit curriculum is gericht op het ontwikkelen van Inzichten, Intenties, Kwaliteiten en Vaardigheden voor leiders en organisaties die een actieve en positieve bijdrage willen leveren aan het creëren van een leefbare toekomst voor de Mensheid op Aarde.

E A R T H F R O M S P A C E VR Overview Experience for Leaders is een high definition driedimensionaal, multi-zintuigelijk virtual reality programma ontwikkeld door VROE en CIRCULAR LEADERSHIP. Het programma maakt gebruik van NASA beeldmateriaal bewerkt met geavanceerde gaming software , begeleide meditaties en binaurale soundscapes.

Over de organisator

Georganiseerd door
Egbert Mulder

€ 332,75