Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

E-commerce Insights - Blockchain, PWA & Payments

Guapa E-commerce

Donderdag 8 november 2018 van 10:00 tot 17:30 (CET)

E-commerce Insights - Blockchain, PWA & Payments

Ticketinformatie

Tickettype Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW Aantal
Pre-order Beëindigd € 99,00 € 0,00 € 20,79
Earliest bird Beëindigd € 139,00 € 0,00 € 29,19
Early bird Beëindigd € 169,00 € 0,00 € 35,49
Regular 7 nov. 2018 € 199,00 € 0,00 € 41,79

Deel E-commerce Insights - Blockchain, PWA & Payments

Evenementdetails

E-commerce Insights E10
Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt heeft E-commerce Insights als doel e-commerce -en marketing managers meer inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. Het doel van E-commerce Insights is informeren, inspireren en motiveren door middel van een interessant programma met experts uit het vakgebied. Deze editie op het gebied van Blockchain, PWA & Payments. 

timetable


Meer informatie:

www.ecommerceinsights.nl


* Annulering 
Annulering is mogelijk, dit graag schriftelijk bevestigen op events@guapa.nl. Kostenloos annuleren is mogelijk tot 30 dagen voor het evenement. Bij annulering na 30 dagen voor het evenement zal er geen restitutie meer verleend worden. 

** No show 
Heb je kaarten ontvangen van een sponsor of via een relatie, dan stellen wij het enorm op prijs dat je ook daadwerkelijk komt. Ben je niet in staat om aanwezig te zijn, laat het ons dan tijdig weten. We houden namelijk rekening met je in de catering. Kom je niet zonder iets te laten weten dan zal er eten en drinken overblijven dat helaas weggegooid moet worden. Dit vinden we erg zonde.

*** Deelname is persoonlijk
Vervanging door een collega is altijd toegestaan en kosteloos. Wij verzoeken je voor de vervanging van een ticket contact op te nemen met de organisatie via events@guapa.nl.

*** Gegevens 
Bij het bezoeken van dit evenement ga je akkoord dat je gegevens gedeeld kunnen worden met de sponsoren. Deze kunnen je benaderen in de opvolgende drie maanden. Daarnaast gebruikt de organisatie van E-commerce Insights je gegevens uitsluitend voor het verzenden van informatie m.b.t. het evenement. Je kunt je ten alle tijden afmelden voor deze mailing. 

Heb je vragen over E-commerce Insights - Blockchain, PWA & Payments? Neem contact op met Guapa E-commerce

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Inn Style
Herenweg 55
3602 AN Maarssen
Nederland

Donderdag 8 november 2018 van 10:00 tot 17:30 (CET)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Guapa E-commerce

Bij Guapa geloven wij in de kracht van een hechte samenwerking, iedere klant is onderdeel van ons team en denken samen out of the box. Met onze klanten en partners werken we aan de strategie, design, technische realisatie en optimalisatie van Magento Enterprise shops. Door onze persoonlijke en professionele aanpak en ruime expertise als Magento Enterprise partner zijn we in staat om samen het ultieme resultaat te bereiken.

www.guapa.nl

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.