E-commerce Insights - Q1  2017
Verkoop beëindigd
E-commerce Insights - Q1  2017

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het event wat gepland stond voor donderdag 8 september zal helaas verplaatst worden naar Q1 2017 ook hiervoor zijn weer kaarten beschikbaar. Exacte datum en invulling van het event zullen wij later bekend maken. Excuses voor het ongemak.

E-commerce Insights - Omnichanel

E-commerce Insights, hét event voor e-commerce minded Nederland. Met het oog op de snelgroeiende e-commerce markt heeft ‘Insights’ als doel e-commerce managers, marketing managers en geïnteresseerden meer inzicht te geven in de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën. E-commerce Insights kent een interessant programma met experts uit het vakgebied. Op Q1 2017 ( exacte datum wordt nog bekend gemaakt ) staat Omnichannel centraal, omnichannel tips, nieuwe ontwikkelingen en interessante cases.

E-commerce Insights is een initiatief van e-commerce partner Guapa. Het event stelt een podium beschikbaar voor deskundigen en partners om ervaringen, services, trends en tips te delen met het publiek. Partners betreden samen met een klant het podium om hun succesverhaal te delen. Daarnaast is er een keynote speaker die de laatste trends en ontwikkelingen presenteert.


Meer informatie:

www.ecommerceinsights.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen