Gratis

E-fuel Health & Innovatie

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwegein

Edisonbaan 17

3439MN Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

E-fuel Health & Innovatie

Even een terugblik naar vorig jaar, toen we vanuit E-sites een ziekenhuis onderzoek publiceerden waarin we de websites van 87 ziekenhuizen in Nederland onder de loep namen. Stof tot nadenken. Want lang niet iedere website scoorde goed op punten als beveiliging, vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

In de zorg valt absoluut nog een hoop winst te behalen, als het gaat om digitale innovatie en effectieve online communicatie. Door interessante inzichten te verkrijgen en relevante kennis te delen, willlen we praktische handvatten aanreiken waar jij iets aan hebt!

Programma:

Een mooi avondprogramma met een inspirerende en praktische inslag. Het levert je inzichten op die kunnen helpen om beter aan te sluiten bij de hedendaagse behoeften en vereisten. En inspiratie als het gaat om het benutten van nieuwe technologische mogelijkheden. Ben jij voorbereid op de nieuwe wetgeving in 2018? Of wil je meer kennis en knowhow opdoen over de zorgvernieuwende denkwijze Value Based Healthcare? Het belooft een mooie avond te worden!

Meld je aan!
Bekijk hieronder het volledige programma en meld je kosteloos aan voor dit kennisevent.

Graag tot dan!
VERLOOP VAN DE AVOND

17:30 uur - Ontvangst en eten

18:30 uur - Welkomstwoord / visie op online presence Nederlandse ziekenhuizen (door: E-sites)

18:45 uur - Your Digital Self: de online omgeving als cruciaal onderdeel van de patient journey. Authenticiteit is het sleutelwoord. Hoe maak je waar wat je belooft, ook in de online omgeving? (door: Gijsbert Croes, Branddoctors Mixe)

19:05 uur - Zijn we goed voorbereid op de nieuwe wetgeving die op ons af gaat komen in 2018? Interessante stellingen en live discussies rondom veiligheid, privacy, ISO en NEN (door: Mike Baak, InTechrity)

19:25 uur - Lessen uit de praktijk. MKS online - Child Healthcare Solutions presenteert een mooie case over de digitale ontwikkeling in kind-thuiszorg (door Maaike Klein Ikkink, MKS Online)

19:45 uur - Pauze

20:00 uur - Parallelsessies: volg 2 sessies naar eigen keuze!

#1 SEO, zoekmachine optimalisatie oftewel een goede vindbaarheid, hoe pak je dit aan? Tips & tricks! (door: Kim Peragine, Fingerspitz Online Marketing)

#2 Een website in bouwstenen als oplossing die geld bespaart: benut standaard modules voor standaard wensen en kies onderscheidende modules voor het uitdragen van je merkwaarden (door: E-sites en Branddoctors Mixe)

#3 Value Based Healthcare, een zorgvernieuwende denkwijze over het organiseren van zorg rondom het maximaliseren van patiëntwaarde. Hoe ziet dit eruit in de praktijk? (door: Guido van den Berk, OLVG)

#4 Blockchain, een term waar je waarschijnlijk al wel eens van gehoord hebt? Het heeft alles te maken met de veiligheid van online gegevens en transacties en biedt veelbelovende nieuwe kansen in de zorg! Een kijkje in de toekomst (door: Samet Yilmaz, E-sites Labs)

20:30 uur - Borrel


PS Interesse in het ziekenhuis website onderzoek? Download het onderzoeksrapport.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwegein

Edisonbaan 17

3439MN Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen