E-fuel Mobile Video
Gratis
E-fuel Mobile Video

E-fuel Mobile Video

Evenementgegevens

Deel dit evenement
Datum en tijd
Locatie
Locatie

Breda

Reduitlaan 29

4814DC Breda

Netherlands

Bekijk kaart

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

E-fuel Mobile Video

De impact voor mobile video als communicatiemiddel kan enorm zijn. Maar een goede aanpak is essentieel. Heb jij video (content) al hoog op de agenda staan? Of ken je de ambitie om hier meer mee te willen doen? Laat je inspireren op E-fuel en kom meepraten! Wij hebben een boeiend programma vol tips en handige inzichten voor het inzetten van mobile video als krachtig communicatiemiddel.

Programma:

Tim van Heulekom - Deutsche Telekom Healthcare
Tim vertelt een inspirerend succesverhaal over de toepassing van mobile video’s binnen ziekenhuizen, waarbij patiënten worden geïnformeerd via video’s, die een positief informerend, voorbereidend en geruststellend effect blijken te hebben. Patiënten zijn er blij mee. En ziekenhuizen ook. Door de video’s worden namelijk minder irrelevante vragen gesteld, het levert dus meer efficiëntie op.

Thomas Berger - Matchday TV
Een camera die zonder menselijke hulp een sportwedstrijd filmt, doordat het de bal en het menselijk bewegen detecteert: dat vormt het succes van Matchday TV. Thomas legt uit welke kansen mobile video biedt en hoe het wordt ingezet als middel om sportfans te binden.

Parallelsessies
We vervolgen de avond met 3 korte snack-sessies van 10 minuten waarin je wordt bijgepraat over trends en nieuwe ontwikkelingen, die je praktisch verder op weg helpen. Waarom is video nou zo’n krachtig communicatiemiddel? En hoe creëer je een sterke video? Op deze vragen krijg je antwoord. Maar ook laten we je zien hoe technische toepassingen mobile video’s nog dichter bij jouw doelgroep brengt.

Meld je aan!
Ben je zelf al bezig met (mobile) video? Of sterk overtuigd dat mobile video the way to go is? We zien je graag op E-fuel. Meld je aan!
VERLOOP VAN DE AVOND

Ontvangst en eten: 17:30 uur

Welkomstwoord: 18:30 uur

Tim van Heulekom: 18:40 uur

Thomas Berger: 19:10 uur

Pauze: 19:40 uur

Parallelsessies: 20:00 uur

Borrel: 20:45 uur

Delen met vrienden
Datum en tijd
Locatie

Breda

Reduitlaan 29

4814DC Breda

Netherlands

Bekijk kaart

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen