Easy Does It 2 Release Party by Mongoose

Easy Does It 2 Release Party by Mongoose

Venster Acties en details

€ 8,50 – € 30

Datum en tijd

Locatie

Studio 15

Kolthofsingel 15

7602 EM Almelo

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Geen restituties

Easy Does It 2 Release Party

Over dit evenement

Na een jarenlange stilte rondom de Engelstalige HipHop artiest van Nederlandse bodem is het eindelijk tijd voor zijn debuutalbum: Easy Does It 2.

Voordat Mongoose als eerste Groninger ooit De Grote Prijs van Nederland heeft gewonnen, is in 2013 zijn debuut EP ‘Easy Does It’ uitgebracht. Volgens vele luisteraars is dit tot op de dag van vandaag het beste werk geweest wat we van hem hebben meegemaakt. Zijn single ‘Unsigned Hype’ is een statement naar het kwaliteitsniveau van zijn EP ‘Easy Does It’ gezien deze de 1 miljoen streams heeft gepasseerd.

Mongoose heeft de afgelopen jaren in stilte gewerkt met verschillende producers zoals Phelix Hagan, Sliscobars, Patrick Jason en Blaz om al zijn verhalen tot leven te brengen. Geen één nummer klinkt hetzelfde wat ook een ode is naar de diversiteit van Mongoose.

Met het nieuwe album Easy Does It 2 zet Mongoose eerlijkheid voorop en stelt hij zich bloot door al zijn pieken en dalen met de luisteraar te delen. Zijn geluk maar ook verdriet is gedetailleerd terug te vinden in een van de twintig tracks die op het album voorbijkomen

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen