Verkoop beëindigd

ECHT! Vertel jouw verhaal

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We leven in een tijd waar we omringd zijn door schermen en waarbij naar een verhaal luisteren een unieke ervaring is geworden! Zolang als de mensheid bestaat, vertellen mensen verhalen aan elkaar. ECHT! geeft mensen met een verhaal een podium. Wat is jouw verhaal?

Bij ECHT! vertellen mensen op een klein podium, mooie, bijzondere of grappige verhalen die ze zelf hebben meegemaakt. Het idee ontstond in Amerika onder de titel ‘The Moth’. In Amsterdam werd in 2008 dit idee overgenomen. Zo ontstond daar in Theater Toomler, Echt Gebeurd; een podium waar mensen hun waargebeurde verhalen voor het voetlicht brengen. In de intieme setting van de filmzaal op de 4e etage, presenteert dichter en beeldend kunstenaar Peggy Verzett vanaf september 2018 een gelijksoortig taalpodium onder de titel ECHT!.

Thema: De eerste keer
Was het dat moment dat je voor de eerste keer te laat kwam in de klas? Of was het dat moment dat je voor de eerste keer besefte dat je vader ook fouten kon maken? Of de eerste keer dat je kon fietsen en de hand van je moeder niet meer op je rug voelde? ECHT! vraagt om alvast te bladeren in je biografie. Welke verhalen die je werkelijk hebt meegemaakt liggen op het puntje van je tong en wil je delen met anderen? Deel je verhaal met ons. Jong en oud zijn van harte welkom!

Datum en tijd

Locatie

Centrale Bibliotheek Rotterdam

Hoogstraat 110

3011 PV Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen