Gratis

Echte Vriendschappen Millennial Masterclass, seksuologe Minella van Bergeij...

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

Amsterdam

Netherlands

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Hoe ben je een betere vriend? Waar zoek je naar in vriendschappen, wat zijn vriendschappen waar je wat voor terugkrijgt? Hoe maak je tijd voor goede vrienden in plaats van voor kennissen?

Relatie coach en seksuologe Minella van Bergeijk maakt praktisch wat je vanuit de psychologie kan zeggen over ECHTE VRIENDSCHAPPEN. Woensdag 4 december om 20.00 uur spreekt de relatie expert op de Zuidas bij de open community voor twintigers en dertigers LoZ Millennials.

DE SPREKER

Seksuologe en relatie expert Minella van Bergeijk is directeur bij de internationele ontwikkelingsorganisatie TEAR en heeft jarenlange ervaring als life coach in: verbinding, commitment en intimiteit.

DE ORGANISATIE

De Millennial Masterclass is een initiatief van LoZ Millennials en biedt events voor persoonlijke ontwikkeling, praktische spiritualiteit en echte relaties en haalt haar inspiratie uit de filosofie, theologie en positieve psychologie www.LoZ.nu.

PRAKTISCHE INFO

Datum: woensdag 4 december
Tijd: 20.00 - 22.00 uur, inloop 19.30 uur
Locatie: De Nieuwe Poort, Claude Debussylaan 2 Amsterdam
Tickets: kosteloos registeren, pay as you like eventBekijk alvast deze mooie clip om de open sfeer bij de Masterclass te ervaren: YouTu.be/WOlD9t3PMhw

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

De Nieuwe Poort

Claude Debussylaan 2

Amsterdam

Netherlands

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen