€ 80

ECLS Nursing Symposium

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Universitair Medisch Centrum Utrecht

100 Heidelberglaan

3584 CX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement
Leer, inspireer en netwerk op ons ECLS Nursing Symposium met internationale sprekers en leerzame workshops!

Over dit evenement

Op 22 november 2019 organiseert het IC centrum van het UMC Urecht, een ECLS symposium voor zowel de beginnende als gevorderde verpleegkundige werkend met deze devices. Naast de interessante buitenlandse sprekers over dit onderwerp, hebben we het middagprogramma vooral praktisch ingedeeld door middel van workshops. Onderwerpen zoals troubleshooting, reanimatie bij ECLS, het zelf ervaren hoe te mobiliseren met een ECLS alsook de ethiek rondom de ECLS nemen een belangrijke plaats in.

Kijk voor meer informatie op onze website!

Programma

Het ECLS Nursing Symposium start om 08:30 uur met een inloopmoment met koffie en thee en eindigt met een afsluitborrel. De opening is om 09:00 uur en wordt verzorgt door de divisiemanager Anne Marie de Smet. Hierna zullen verschillende sprekers aan bod komen met aansluitend een lunch. Hierna volgen de verschillende workshops in de vorm van meerdere rondes. Na de workshops worden er nog een aantal onderwerpen besproken met aansluitend een afsluitende borrel. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Sprekers

Nederlandse en internationale sprekers zullen je inspireren en hun kennis delen over ECLS. Lees hier meer over de sprekers die te gast zijn bij het ECLS Nursing Symposium

Workshops

Tijdens het ECLS Nursing Symposium kan je drie workshops volgen. De workshop Ethiek is verplicht voor alle deelnemers. Daarnaast kan je zelf nog twee andere workshops uitkiezen bij de aankoop van je ticket. Je kan kiezen uit de volgende workshops:

  1. Ethiek
  2. Troubleshooting/ Scenario
  3. Reanimatie ECLS
  4. Mobiliseren
  5. Verpleegkundige aandachtspunten
  6. Medische verdieping

Kijk hier voor meer informatie over de workshops.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Universitair Medisch Centrum Utrecht

100 Heidelberglaan

3584 CX Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen