Ecosofie LIVE: Roebyem Anders

Venster Acties

Ecosofie LIVE: Roebyem Anders

Tijdens deze editie van Ecosofie LIVE gaat Marnix Kluiters in gesprek met zonne-energie expert Roebyem Anders.

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

BlueCity 100 Maasboulevard 3063 NS Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Tijdens Ecosofie LIVE brengt Marnix zijn gasten naar BlueCity. Na edities met Derek Loorbach en Louise Vet, gaat hij in deze derde editie van Ecosofie LIVE in gesprek met Roebyem Anders.

Roebyem Anders

Roebyem Anders noemt zichzelf een “solar warrior” en “was al duurzaam voordat het woord hipwerd”. Ze is al ruim 20 jaar actief in de duurzame energiebranche, onder andere bij het VI/Instituut voor Milieukunde, de klimaatafdeling van de Wereldbank en de Renewable Energy Unit van het Internationale Energie Agentschap. In 2012 richtte ze Zonline op, dat later overgenomen werd door het Amerikaanse Sungevity. Sungevity heeft als missie om alle daken van Nederland vol te leggen met zonnepanelen. Tijdens het gesprek met Marnix Kluiters tijdens deze Ecosofie LIVE vertelt Roebyem Anders over haar visie op de energietransitie en welke rol zonne-energie hierin gaatspelen.

Ecosofie LIVE

Hoe breng je economie, ecologie en filosofie in balans? Daarover gaat Ecosofie, de podcast waarin opiniemaker Marnix Kluiters in gesprek gaat met experts als Feike Sijbesma (oud DSM en oud Corona-gezant), Marjan Minnesma (Urgenda) en Jan Terlouw (die van touwtje in de brievenbus) over het verduurzamen van de samenleving. Alle afleveringen zijn op Spotify te luisteren. Tijdens Ecosofie LIVE brengt Marnix zijn gasten naar BlueCity om met hen in gesprek te gaan over hoe onze duurzame toekomst er uit ziet, en welke rol jij kan spelen. Het publiek heeft de kans om live bij podcastopnames te zijn, vragen te stellen aan de gast en onder het genot van een borrel na te praten met Marnix, de gast van de avond en andere luisteraars.