Edwin Evers Band

Gepresenteerd door Bostheater Ommen
ALLE LEEFTIJDEN

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bostheater Ommen presenteert: Edwin Evers Band met de 80's Openlucht Tour!

Over dit evenement

Bostheater Ommen presenteert: Edwin Evers Band met de 80's Openlucht Tour!

Omdat de 80’s Clubtour binnen No Time was uitverkocht, gaat de Edwin Evers Band met dezelfde 80's Tour de Openluchttheaters in! De Edwin Evers Band keert daarom terug naar het Bostheater Ommen op donderdag 10 en vrijdag 11 september. Met deze nieuwe show en frisse energie komen ze jou weer een feestelijke avond bezorgen!

De band neemt je in deze show mee terug naar de iconische jaren 80. Een decennium met grote gebeurtenissen en fenomenale muziek. Veel van de grote namen waren op hun absolute hoogtepunt en komen deze avond voorbij. Het feit dat je al deze hits nog dagelijks op de radio hoort en jong & oud ze kent, zegt genoeg. De show is het feest der herkenning met de energie en het enthousiasme zoals je dat van deze band gewend bent...!

Na de successen van voorgaande jaren kan het niet anders dat ook deze shows weer een nieuw hoogtepunt gaan worden. Heb jij jouw dansschoenen al afgestoft en je vrienden uitgenodigd voor één van de leukste feestjes van het jaar in het Bostheater? Mooi! Dan hoef je alleen nog maar de wekker te zetten op vrijdag 24 januari want anders ben je zeker te laat voor een kaartje. De voorgaande shows verkochten razendsnel uit en een avond als deze wil je niet missen. Scoor jouw kaartje dus zodra het kan en de voorpret voor een fantastische avond uit kan meteen beginnen!

Restitutiebeleid

Alle kaartkopers hebben op 3 juni 2020 een e-mail ontvangen met informatie omtrent restitutie (kijk eventueel in je SPAM). Gedurende een periode van 30 dagen is het mogelijk om restitutie aan te vagen, dus tot en met 3 juli 2020. Hierna vervalt je recht op restitutie en gaan wij ervan uit dat we je in 2021 zien.

Update: Het heeft dus geen zin om nu nog restitutie aan te vragen. Deze worden niet meer verwerkt.


		Afbeelding van Edwin Evers Band
Delen met vrienden

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

Bostheater Ommen

Besthemerberg 1

7731 PB Ommen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bostheater Ommen

Organisator van Edwin Evers Band

Het Bostheater Ommen is een sfeervol openluchttheater midden in het bos. Het Bostheater is geheel gerenoveerd in 2013, in de jaren daarna is er nog een toiletvoorziening aangebracht en een horecavoorziening gerealiseerd. Alle opbrengsten gaan naar Stichting Bostheater Ommen, dat geheel draait op vrijwilligers. Non-profit sinds 2007.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen