Edwin Evers Band in Bunnik (Utrecht) vr 2021

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Studio A12

Schoudermantel 52

3981 AH Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
EDWIN EVERS BAND KOMT MET AVONDVULLENDE SHOW NAAR BUNNIK!

Over dit evenement

Update 04-09-2020:

Velen van jullie voelden het al aankomen; in samenspraak met de Edwin Evers Band hebben we helaas moeten besluiten dat de geplande show op vrijdag 2 oktober niet kan doorgaan vanwege de huidige corona-maatregelen. We hadden jullie graag ontvangen in Fletcher Studio A12 Bunnik, maar op dit moment zijn shows alleen mogelijk in een seated opstelling op 1,5 meter afstand.

In goed overleg met de Edwin Evers Band komen we spoedig met een nieuwe datum voor 2021, dit zal medio december worden gecommuniceerd. U wordt hier via de mail van op de hoogte gesteld. De aangekochte tickets blijven geldig.

Alle bezoekers zijn via de mail op de hoogte gebracht. Heeft u nog vragen over deze avond? Mail dan naar events@fletcher.nl

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende livereputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland. De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was een theatertour. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Geniet van een avond met de Edwin Evers Band in Bunnik. Fun op alle fronten, dat moet je meemaken!

Voorprogramma: Gerard Ekdom

Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar dit feest waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang voorprogramma 21:00 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Staanplaatsen
  • Voorprogramma: Gerard Ekdom

Wilt u betalen met een vouchercode? Mail dan uw vouchercode en uw bestelling naar events@fletcher.nl Dan maken wij het voor in orde!

Voor meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Studio A12

Schoudermantel 52

3981 AH Bunnik

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen