Edwin Evers Band in Groningen (Groningen) 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Artiesten

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

MartiniPlaza Groningen

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
EDWIN EVERS BAND KOMT MET AVONDVULLENDE SHOW NAAR GRONINGEN!

Over dit evenement

UPDATE: 05-11-2021

DE EDWIN EVERS BAND IS GEANNULEERD

Het management van de Edwin Evers Band heeft ervoor gekozen om dit evenement te annuleren. De steeds veranderende en wisselende maatregelen en het gebrek aan perspectief maakt het voor nu lastig om vooruit te kijken. Om duidelijkheid te scheppen voor u als gast, worden alle reguliere shows geannuleerd die de Edwin Evers Band in 2020/2021 in de agenda heeft staan.

Indien u een ticket voor dit evenement heeft aangeschaft, bent u inmiddels telefonisch en/of per mail op de hoogte gesteld. Voor vragen kunt u terecht bij events@fletcher.nl

Hartelijk dank voor uw vertrouwen in Fletcher Events en haar evenementen. Wij betreuren dat wij u op deze wijze moeten informeren.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende livereputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland. De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was een theatertour. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Geniet van een avond met de Edwin Evers Band in Groningen. Fun op alle fronten, dat moet je meemaken!

Voorprogramma act: The Originals

The Originals is een Nederlandse coverband die alles op verzoek speelt. Welk liedje je ook wilt horen; The Originals spelen het direct voor je. De band heeft een assortiment van meer dan 5000 nummers dat ze door het hele land ten gehore brengen. Wellicht dat je The Originals kent van radio 538, waar zij regelmatig te zien en te horen zijn. De beste coverband van Nederland geeft een interactieve show om nooit te vergeten. Het publiek staat centraal tijdens de show en iedereen mag vanaf het verzoekjespodium bepalen wat The Originals gaat spelen.

Voorprogramma act: Gerard Ekdom

Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar dit feest waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

(alle prijzen zijn exclusief parkeren en exclusief online ticketfee)

  • Deuren open: 20:00 uur
  • Aanvang programma 21:00 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Vrije keuze tribune- en staanplaatsen
  • Beperkt aantal tribune- en staanplaatsen. Vol=vol, dus kom op tijd!
  • Voorprogramma: The Originals en Gerard Ekdom

Wilt u betalen met een vouchercode? Mail dan uw vouchercode en uw bestelling naar events@fletcher.nl Dan maken wij het voor in orde!

Voor meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

Artiesten

Datum en tijd

Locatie

MartiniPlaza Groningen

Leonard Springerlaan 2

9727 KB Groningen

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Fletcher Events

Organisator van Edwin Evers Band in Groningen (Groningen) 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen