Edwin Evers Band in 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant) 2021

Venster Acties en details

Verkoop beëindigd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 Diezekade

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
EDWIN EVERS BAND KOMT MET AVONDVULLENDE SHOW NAAR 's-HERTOGENBOSCH!

Over dit evenement

UPDATE: 04-09-2020

Velen van jullie voelden het al aankomen; in samenspraak met de Edwin Evers Band hebben we helaas moeten besluiten dat de geplande show op zaterdag 7 november niet kan doorgaan vanwege de huidige corona-maatregelen. We hadden jullie graag ontvangen in de Brabanthallen, maar op dit moment zijn shows alleen mogelijk in een seated opstelling op 1,5meter afstand.

In goed overleg met de Edwin Evers Band komen we spoedig met een nieuwe datum voor 2021, dit zal medio december worden gecommuniceerd. U wordt hier via de mail van op de hoogte gesteld. De aangekochte tickets blijven geldig.

Alle bezoekers zijn via de mail op de hoogte gebracht. Heeft u nog vragen over deze avond? Mail dan naar events@fletcher.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------

Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer en optredens op de verschillende feesten, events en festivals volgden. De ontketende livereputatie snelde de band vooruit en na enige tijd schitterde de Edwin Evers Band ook vanaf de buis als begeleidingsband bij diverse grote tv-shows in Nederland. De volgende stap, naast het optreden op events en festivals, was een theatertour. Ook in dit circuit ontwikkelde de band zich, op geheel eigen wijze, van vreemde eend tot een absolute succesformule.

De Edwin Evers Band, met Edwin Evers zelf achter de drums en microfoon, verovert de leukste festivals en evenementen met hits uit het de jaren 80, 90 en van nu. Verwacht geen standaard covers, maar juist eigen creatieve interpretaties van hun grote helden. Geniet van een avond met de Edwin Evers Band in 's Hertogenbosch. Fun op alle fronten, dat moet je meemaken!

Voorprogramma act: Pater Moeskroen

Aanstekelijke folk, knallende feestnummers en meeslepende ballades: Pater Moeskroen brengt het op het podium met een karrenvracht aan instrumenten. Live is de Nederlandse band een ware feest-sensatie, met bekende krakers als ‘Joost’, ‘Laat Maar Waaien’, ‘Dansen’, ‘Hela Hola’ en de absolute klassieker ‘Roodkapje’. De laatste staken ze in 2019 in een gloednieuw jasje met nieuwe clip en Roodkapje.

Voorprogramma act: Gerard Ekdom

Je moet vroeg opstaan om de kennis over de eighties- en nineties hits van deze Dokter Pop bij te houden. Om zes uur ’s ochtends presenteert hij namelijk ‘Ekdom in de morgen’. Als dat te vroeg is, kom dan naar dit feest waar deze muziekfreak alle classics aan elkaar praat.

(alle prijzen zijn exclusief parkeren en exclusief online ticketfee)

  • Deuren open: 19:30 uur
  • Aanvang programma 20:15 uur
  • Leeftijd: 18+
  • Tribune- en staanplaatsen
  • Voorprogramma: Pater Moeskroen en Gerard Ekdom

Wilt u betalen met een vouchercode? Mail dan uw vouchercode en uw bestelling naar events@fletcher.nl Dan maken wij het voor in orde!

Voor meer informatie over dit event, klik hier.

Kijk voor al onze muziek evenementen op www.fletcherevents.nl

VERSCHILLENDE TICKETS

(alle prijzen zijn exclusief parkeren en exclusief online ticketfee)

  • Ticket staan €29,-
  • Ticket zit €35,-

Datum en tijd

Locatie

Brabanthallen 's-Hertogenbosch

2 Diezekade

5222 AK 's-Hertogenbosch

Netherlands

Kaart bekijken

Organisator Fletcher Events

Organisator van Edwin Evers Band in 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant) 2021

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen