€ 10

Edwin Hasperhoven & Friends (Dubbelconcert met opnames)

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

In de zomer van 2017 werd er bij de Hengelose gitarist Edwin Hasperhoven bij toeval longkanker geconstateerd, vanwege een uitzaaiing die zich tussen de nekwervels had genesteld en daardoor verlammingsverschijnselen veroorzaakte in het onderlichaam. Druk in de schouders zorgde ervoor dat ook gitaarspelen niet meer mogelijk was. Maar na een heftige periode van bestraling, revalidatie en dankzij immunotherapie, is de uitzaaiing onder controle en is Edwin nu weer in staat, weliswaar zittend, om gitaar te spelen.
Om dit goede nieuws te vieren hebben we, met o.a. 2 bands waar hij in speelt, besloten een dubbelconcert te organiseren bij Café de Cactus in Hengelo. Erwin Kwakman van de Cactus was hier direct voor te vinden, en we hebben zondagmiddag 11 november als datum kunnen prikken.
Daarnaast hebben we het idee om dit concert met audio en video vast te leggen, om dit te bekostigen vragen wij een entree van € 10,00. Kaarten zijn beperkt beschikbaar!
De eerste band is “Cool Fusion” die, zoals de naam reeds doet vermoeden, haar repertoire richt op instrumentale Fusion met stukken van o.a. David Sanborn, Robben Ford, Mezzo Forte etc.
“Cool Fusion” bestaat uit:

Edwin Hasperhoven - Gitaar
Marijn Teuling - Sax
Paul Kroeze - Toetsen
Henri Huisman - Bas
Rene Kroeze - Drums
Gaston Brouwer - Percussion (Special Guest)
De tweede band is “ Never Enough”, een band die niet meer actief optreed, maar nog wel 2x per jaar samenkomt voor een gezellige repetitie. “Never Enough” richt zich meer op het funky repertoire met nummer van oa. Chaka Khan, Oletta Adams, Incognito etc.
“Never Enough” bestaat uit:
Edwin Hasperhoven - Gitaar
Rianne te Winkel - Zang
Marcel den Riet - Toetsen
Marc van der Kley - Bas
Willem Lammerink - Drums
Zondag 11 november, koffie klaar vanaf 14.00uur, aanvang 15.00uur. De entree bijdrage van €10,- p.p. wordt uitsluitend gebruikt om de opnames te bekostigen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café de Cactus

37 Pastoriestraat

7551 DJ Hengelo

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen