Gratis

EEN AVOND MET JEROEN & JEROEN – HOERA! EEN DATA GEDREVEN ORGANISATIE

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Caesar Experts B.V.

80 Janssoniuslaan

3528 AJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Meer grip en beter inzicht staan bij iedere organisatie op de agenda, data is hierin het nieuwe goud. Maar hoe haal je voor jouw organisatie het meeste waarde uit data, wat vraagt data gedreven zijn van je organisatie en hoe maak je het leuk & eenvoudig? Jeroen en Jeroen praten je bij!

Op dinsdag 13 november organiseert Caesar Experts een kennisavond waarin jij The Dutch Data Dude Jeroen ter Heerdt van Microsoft & The Cube Doctor Jeroen Luitwieler van Caesar Experts hierover de hemd van het lijf mag vragen.


Agenda:
17:30 - 18:00 | Inloop met pizza

18:15 - 19:15 | Jeroen Luitwieler

Deze maand is Jeroen als bezoeker en spreker aanwezig op de Power Summit in Phoenix. De Power Summit is het meest toonaangevende event in de data gedreven industrie. Gepassioneerde technische professionals laten zich hier bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen. Jeroen geeft ons een recap over de laatste ontwikkelingen binnen zijn favoriete tool: Power BI.

19:15 - 19:30 | Pauze

19:30 - 20:15 | Jeroen ter Heerdt

We hebben allemaal de buzzwords wel gehoord – “Big Data, “Machine Learning”, “Artificial Intelligence”. Misschien heb je er zelfs wel meer gehoord! Echter, er zijn er maar weinig die weten wat die buzzwords precies inhouden en hoe ze met elkaar verbonden zijn. De grote vraag blijft hoe we een organisatie moeten inrichten om het meeste te halen uit alle beschikbare data. In deze sessie gaat Jeroen van Microsoft daar met ons op in en ontdekken we hoe je een data gedreven organisatie tot stand brengt.

20:15 uur Vraag het hemd van het lijf van Jeroen en JeroenOver The Dutch Data Dude

Jeroen ter Heerdt is Data Evangelist bij Microsoft. Hij heeft een passie voor alles wat met data te maken heeft; of het nou gaat om databases, data warehousing, BI, Big Data, data visualisatie, self-service BI, advanced analytics, real-time BI of iets wat er zelfs maar zijdelings mee te maken heeft. Zolang het gaat om data en inzicht heeft hij er een mening over. Hij past zoveel mogelijk concepten uit deze onderwerpen toe op zijn eigen leven door van alles te meten en te analyseren. Jeroen combineert enthousiasme, visie en hands-on ervaring in bijzondere en leuke presentaties die je aan het denken zetten. Hij blogt op http://www.dutchdatadude.com en is op twitter actief via @jeroenterheerdt.

Over The Cube Doctor

Jeroen Luitwieler is Power BI consultant of, zoals hij zelf graag zegt, Cube Doctor bij Caesar Experts. Vanuit zijn lijfspreuk You can’t manage something you can’t messure is hij gedreven om bedrijven te helpen informatie naar business waarde brengen. Daarnaast verrast hij zijn omgeving en collega’s met slimme toepassingen die je leven makkelijker zouden kunnen maken, wie van ons had ooit zelf bedacht dat een dashboard op je team what’s appgroep best handig zou kunnen zijn.

Zijn nieuwsgierigheid en enthousiasme brachten hem dit jaar naar Denemarken waar hij en zijn team met hun oplossing de Global Power BI Hackaton wonnen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Caesar Experts B.V.

80 Janssoniuslaan

3528 AJ Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen