€ 69,95 – € 99,95

Een gesprek met jou, je kind en het Universum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The White Door Studio

39h Visseringstraat

1051 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al?

Over dit evenement

Bewust opvoeden is hip. Verantwoord, gezond, holistisch; het is er volop. Maar… We missen een heel belangrijk iets. Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al?

Kinderen hebben ons nodig. Op een andere manier dan jij denkt. En voor een hoger doel dan je denkt. Kinderen net als wij, hebben een ziel. In die ziel zit een wijsheid, overzicht, liefde en richting voor jouw levenspad. Zo jong als ze zijn, staan kinderen nog veel meer in connectie met hun ziel dan met hun mind. Ze zijn minder gekneed door de maatschappij. Dat is goed nieuws, want zo connecten ze meer met de universele intelligentie die bij ons volwassenen vaak wordt beperkt door de kaders waar we in denken en zijn opgegroeid. Kinderen spreken de taal van de ziel volop. Vooral de kinderen in deze tijd. Want die hebben toch een missie! Zij zijn klaar om het hart weer voorop te zetten in onze samenleving. Dat doen ze o.a. door te spiegelen waar wij niet trouw zijn aan wie wij diep van binnen zijn. Zij zien heel goed waar het hapert. Bij ons als ouder en ook in de maatschappij. Nu mogen wij gaan luisteren. Naar wat zij vanuit hun ziel allemaal weten en zien. Ze lopen voorop. Met de wijsheid die zit in hun kern helpen ze ons, ons hart te volgen. Ze laten ook horen hoe wij hen kunnen ondersteunen in dat ook te (blijven) doen.

In ‘Een gesprek met jou, je kind en het Universum’ gaat Saskia laten horen wat de kinderen zeggen vanuit hun ziel. Zoals in al haar groepssessies ga je antwoorden krijgen die je niet had kunnen bedenken en toch bij voelt dat ze 100% passen. Er zullen vragen beantwoord worden door de wijsheid die wordt overgedragen vanuit de groep kinderen. Er zullen kinderen specifiek doorkomen met bepaalde informatie over zichzelf of ouder(s). Ook als het niet over jouw kind gaat, gaan de antwoorden vanuit de ziel jou, jouw kind en jullie verbinding een stukje sterker maken.

Voor de kinderen gaat deze sessie balans brengen. De communicatie die op zielslaag plaatsvindt tussen de kinderen en Saskia gaat de kinderen bekrachtigen in wie ze diep van binnen zijn.

Verwacht een best wel magische middag in verbinding met je kind(eren) die dieper gaat dan wat je eerder hebt gevoeld. Je kinderen zijn je dankbaar! Je eigen ziel ook. En de wereld, laten we die niet vergeten. Want door naar de kinderen te luisteren tillen we de boel hier op!

Hoe ziet het programma eruit?

Er is een geweldig leuk programma voor de kinderen: zo gaan ze dansen en zingen en wordt en getekend en voorgelezen. Als ouder mag je plaatsnemen in de voorruimte van de White Door Studio of erbij blijven als dat voor je kind fijn is. Tijdens dat de kinderen vermaakt worden en gewoon zichzelf kunnen zijn, gaat Saskia luisteren naar wat ze vanuit hun ziel allemaal te vertellen hebben. Saskia schrijft deze wijsheden op. Na een uur gaat Saskia met de ouders naar de voorruimte om daar de reading aan ouders over te dragen. De kinderen gaan ondertussen door met hun eigen programma. Na de reading sluiten we gezamenlijk met elkaar af.

Hoelaat?

14u - 16.30u

Voor wie?

Voor kinderen tussen 2 en 5 jaar.

Waar?

White Door Studio Amsterdam

Visseringstraat 39H

Tickets?

69,95 euro voor kind(eren) en ouder

99,95 euro voor gezin: kinderen en 2 ouders

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The White Door Studio

39h Visseringstraat

1051 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen