€ 45 – € 85

Een gesprek met jou, je kind en het Universum

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

The White Door Studio

39h Visseringstraat

1051 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al?

Over dit evenement

Bewust opvoeden is hip. Verantwoord, gezond, holistisch; het is er volop. Maar… We missen een heel belangrijk iets. Kinderen willen met ons praten. Vanuit hun ziel. Luister jij al?

Kinderen hebben ons nodig. Maar anders dan jij denkt. Kinderen hebben, net als wij, een ziel. Hierin zit wijsheid, overzicht, liefde en richting voor jouw levenspad. Zij staan nog veel meer in connectie met hun ziel dan met hun mind. Zij zijn minder gekneed door de maatschappij. Dat is goed nieuws, want zo connecten ze meer met de universele intelligentie die bij ons, volwassenen, vaak wordt beperkt door de kaders waar we in denken en zijn opgegroeid.

Kinderen spreken de taal van de ziel volop. Vooral de kinderen in deze tijd. Zij zijn klaar om het hart weer voorop te zetten in onze samenleving. Dat doen ze o.a. door te spiegelen waar wij niet trouw zijn aan wie wij diep van binnen zijn. Zij zien heel goed waar het hapert. Bij ons als ouder en ook in de maatschappij.

Daar ga je naar leren luisteren; Naar wat zij vanuit allemaal weten en zien. Ze lopen voorop. En jij maar denken dat jij zo volwassen bent en de weg moet wijzen. Helaas. Kinderen zijn met name ónze gidsen. Lees dat nog maar eens. Het is eigenlijk zo fijn. Dat wij dus mogen gaan ontdekken als ouder dat we niet alleen in de opvoeding staan! Met de wijsheid die zit in hun kern helpt ons kroost ons, ons hart te volgen. Ze weten ook hoe wij hen kunnen ondersteunen in dat ook te (blijven) doen.

In ‘Een gesprek met jou, je kind en het Universum’ gaat Saskia laten horen wat de kinderen zeggen vanuit hun ziel. Spannend? Jazeker, want ze kijken dwars door alles heen en hebben alles door. Helaas Pindakaas paps/mams. This is the real shit. Geen bullshit. Je zult zien dat jij veel te streng bent voor jezelf en je kind en dat het allemaal wat losser mag. Je hoeft niet met de kudde mee te lopen! Kinderen kunnen namelijk heel goed aangeven wat ze willen. Een lolly bijvoorbeeld. Mag jij best naar luisteren.

Concreet: Hoe ziet het programma eruit en wat kun je verwachten?

• Saskia draagt de boodschappen van de kinderen over en beantwoordt persoonlijke vragen vanuit de ziel van jou en die van je kind. Zoals in al haar groepssessies ga je antwoorden krijgen die je niet had kunnen bedenken. Dat is een pittige voor onze mind, want die denkt dat het alleen relevant is als het ‘persoonlijk’ wordt, maar als je goed luistert en je hart openzet ga je voelen dat alles in deze sessie persoonlijk is. #itwillblowyourmind.

• Jij komt als ouder alleen naar de sessie. Of jullie komen als ouders samen; helemaal top. Want, zo leert de ervaring, dan kan de focus naar jezelf. En daar gaat het tenslotte om. ‘Eh maar, Saskia, gaat het dan ook niet om mijn kind?’ Oké, even uitleggen: Als jij jezelf nog meer gaat kennen en verbindt met de ziel die je bent, dan gaat er van alles in beweging komen bij je kind en in jullie verbinding met elkaar. Zo werkt het. De kinderen zijn er bij, in hun energie. Saskia bewerkstelligt een communicatie met ze die verder gaat dan je zintuigen kunnen bevatten. Door geregeld naar een sessie te komen, leer jij dit ook te doen.

• Neem iets mee wat verbonden is met je kind(eren); denk aan een knuffel, tekening of een kledingstuk bijvoorbeeld.

• Stel je hart open. Met een houding van ‘Oh dit gaat niet over mij’ of ‘Nee, zo is mijn kind niet’ kunnen de ziel en Saskia niet zo veel. Dit wordt namelijk nog weleens getriggerd als het gaat om zoiets kostbaars als je kind. Logisch, dan gaan er nog wat meer beschermhoezen aan. Je gaat dingen horen via Saskia die je gaan triggeren in overtuigingen die diep geworteld zijn in het ouderschap. Bijvoorbeeld: mijn kind vertoont moeilijk gedrag, waarom gaat de pijl dan naar mij? Als je al voelt dat dit lastig voor je is en je niet eerlijk tegen jezelf kunt zijn, dan is het misschien voor jou niet de juiste tijd om te komen.

• Saskia gaat ook in op persoonlijke vragen. Helaas is er te weinig tijd en energie om ieders persoonlijke vraag te beantwoorden. Vertrouw er maar op dat wat aan bod komt deze middag precies datgene is wat jij nodig hebt.

Programma?

14u – 16.30u.

Ontvangst tussen 13.45u en 14u. (daarvoor zijn we ruimte aan het klaar maken)Start om 14u.

Later binnenkomen kan niet!

Voor wie?Voor iedereen die zich met kinderen omringt. Ouders, grootouders, ooms, tantes, leerkrachten ook. Als jij je aangesproken voelt om naar de ziel van kinderen te luisteren. Be there.

Waar?White Door Studio Amsterdam

Visseringstraat 39 H

Betaald parkeren kan in de omliggende straten.

Tickets?

45,- euro

Duo-ticket: 85,- euro

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

The White Door Studio

39h Visseringstraat

1051 KH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen