Gratis

Een goed gesprek in de ouderenzorg: horen, zien en niet zwijgen

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

AtoomClub Amersfoort A1 B.V.

47 Maanlander

3824 MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Echt contact met de mens, de mens horen en zien en juist niet zwijgen. Ieder mens heeft de behoefte om gezien en gehoord te worden, zeker als je steeds afhankelijker wordt van anderen en kwetsbaarder vanuit jezelf. Dit vraagt om oprechte aandacht, maar hoe doe je dat? Wat een belangrijke start voor goede zorg. In alle veranderingen in de ouderenzorg terug naar deze basis. Maar lukt dat? En zo ja, wat is daarvoor nodig? En hoe kunnen we dit versterken in de zorg zodat dit voor meer mensen is weggelegd?


Annie Zijlstra, samenbereiker bij De Hictoloog zal dit onderwerp inleiden aan de hand van praktijkervaringen, waarna we gezamenlijk in gesprek gaan over de ruimte voor een goed gesprek in de ouderenzorg.


Wij geloven in kosteloze kennisuitwisseling en daarom brengt De Hictoloog geen kosten in rekening. Wij vinden het belangrijk dat De Samentafel goed wordt voorbereid en daarom wordt er dus energie in gestoken. Mocht je op het laatste moment (binnen 48 uren) afzeggen, dan zullen wij 25 euro in rekening brengen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

AtoomClub Amersfoort A1 B.V.

47 Maanlander

3824 MN Amersfoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen