€ 272,25

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op 10 april a.s. gaat in Houten de workshop "Een KEIgoed team!" van start voor MKB.

KEIgoed... Want als ik ergens graag voor ga, dan ga ik er ook echt voor de volle 100% voor. Ik zet door, hoe zwaar de tegenwerking ook is.

En jij? Werk jij ook vol passie en overgave? Zie je je werk als iets leuks? Waar je met plezier heen gaat? Waar je met leuke collega's samenwerkt en met plezier de dag om ziet vliegen. En als je je keihard ergens voor inzet, resulteert het bij jou dan ook echt tot een keigoed resultaat?

Vaak liggen er nog wat kiezeltjes op de weg om over te struikelen en dan hapert het binnen teams. Dus.... die kiezeltjes gaan we wegnemen in een zeer nuttige en waardevolle workshop en we gaan de weg vrij maken naar succes! Naar een KEIgoed team!


Voor wie is deze workshop dan?

Voor MKB-bedrijven die werken met methoden die al jarenlang "werken" maar het nu tijd is voor modernisering. Voor MKB-bedrijven die vooruit willen en kiezen voor efficiënter werken! Die hun personeel willen motiveren! Die hun personeel meer vertrouwen willen geven! Die er de voordelen van inzien om het wat zelfstandiger te laten functioneren en ze meer eigen verantwoordelijkheid te geven. Die nog niet helemaal weten hoe het anders kan maar inmiddels WEL weten dat het echt nog wat sneller en efficiënter moet kunnen.


Wat gaan we doen?

In deze workshop worden diverse aspecten behandeld waar je als team in een MKB-bedrijf mee te maken hebt. Bijvoorbeeld hoe teamleden samen beter kunnen functioneren. Hoe je jouw teamspirit kunt versterken. Hoe je beter kunt communiceren onderling. Hoe je efficiënter kunt samenwerken en tijd kunt winnen. Hoe je samen nog meer kunt professionaliseren en de klanten nog beter kunt helpen. Hoe je samen kosten kunt drukken door beter samen te werken. Hoe je zelf een steentje bijdraagt aan een gezonder bedrijf.
Ik laat je voorbeelden zien waar je misschien iets mee kunt. Ik laat je kennismaken met een paar tools en daar gaan jullie ook mee oefenen en jullie gaan enkele oefeningen uitvoeren.

Als je naderhand naar huis gaat heb je meer mogelijkheden om mee aan de slag te kunnen binnen je bedrijf. Waar we het dus over gaan hebben is kort gezegd:


Hoe je je samen sterker maakt... als een KEIgoed team!

Het wordt weer een geweldige waardevolle workshop van 10.00 tot 16.30 uur bij Heren van Houten in Houten.

Ook aan de inwendige mens wordt weer goed aandacht besteed. Zij zullen naast een paar lekkere drankjes ook een heerlijke lunch voor ons verzorgen.

De workshop vindt plaats op de 2e verdieping (geen lift aanwezig) en zal klokslag 10.00 uur van start gaan. We gaan er keihard tegenaan die dag. Dus reserveer nu keisnel jouw plek voor deze boeiende, leerzame en vooral ook actieve workshop!

De workshop gaat alleen door bij een minimale deelname van 5 deelnemers.

Kosten: € 225,- excl. BTW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Grand Café / Bistro Heren van Houten

160 Het Rond

3995 DP Houten

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen