Gratis

Een middag voor ondernemende muzikanten

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CINETOL

182 Tolstraat

1074 VM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Een middag voor ondernemende muzikanten

Alles over crowdfunding, cultuurleningen en subsidies voor ondernemende Amsterdamse makers

Ben je bezig met het realiseren van een creatief project? Wil je een stap zetten in de verdere professionalisering van je organisatie? Of wil je investeren in je eigen ontwikkeling? Ongetwijfeld komt telkens dezelfde vraag naar boven: hoe gaan we dit financieren?

Voor ondernemende Amsterdamse kunstenaars en culturele organisaties zijn er (naast subsidie) verschillende opties. Cultuur+Ondernemen en het Amsterdams Fonds voor de Kunst bieden cultuurmakers bijvoorbeeld de Amsterdamse Cultuurlening: een voordelige vorm van lenen én trainen. Bij voordekunst haal je zelf je financiering binnen via crowdfunding.

En nu slaan deze drie partijen de handen ineen. In september worden er namelijk vier unieke bijeenkomsten georganiseerd voor Amsterdamse cultuurmakers. Hierin leer je alles over slimmer financieren, zodat je een optimale mix van financieringsvormen kunt samenstellen. Zo weet je zeker dat je een duurzame investering doet in je onderneming.

Een middag op maat

Elke bijeenkomst richt zich op een specifieke type cultuurmaker: beeldend kunstenaars, theatermakers, muzikanten of (mode)ontwerpers. De bijeenkomst op 19 september is speciaal voor muzikanten. Hierin vertellen Cinetol en een nog bekend te maken tweede spreker hoe zij de financiering van hun projecten realiseerden. Er is bovendien uitgebreid ruimte voor jouw vragen aan de sprekers, en genoeg tijd om je mede-deelnemers te leren kennen.

Over de sprekers

Cinetol is een creatieve broedplaats, een werkomgeving voor zelfstandig ondernemers en een podium voor culturele programmering in de Pijp in Amsterdam. Met de Amsterdamse Cultuurlening konden zij investeren in geluid, licht en andere apparatuur. Daarnaast namen ze deel aan het trainings- en begeleidingstraject.

De tweede spreker wordt later nog bekend gemaakt.


Meld je aan door een gratis ticket te reserveren.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CINETOL

182 Tolstraat

1074 VM Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen