€ 16,92

Een open gesprek over drugs

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Herengracht 18a

18a Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Deze avond maken we een trip langs de mogelijkheden van drugs in ons dagelijks leven. We leggen lijntjes tussen de boven- en onderwereld ...

Over dit evenement

Uitgaan | Avontuur | Broedplaats | Zelfreflectie

We komen het allemaal tegen, maar hebben het er zelden over: drugs. Elk weekend is de handel en het gebruik zichtbaar, maar het is gesprek verstomt. Verlang jij ook naar een open gesprek over drugs? Wil jij ook verkennen waarom het gebruikt wordt, welke effecten er zijn en hoe welke plek drugs in ons leven kan hebben?

Hoe zit het met de positieve effecten van drugs? Kunnen drugs bijdragen aan creativiteit? Helpen microdoses bij het dagelijks functioneren? Onze kweker Teun-Pieter vertelt de neurobiologische achtergrond van drugs, en praat je bij over de nieuwste inzichten. Ook de praktische aspecten komen aan bod, zoals de dinsdagdip en gebruik op de werkvloer.

Kortom, deze avond maken we een trip langs de mogelijkheden van drugs in ons dagelijks leven. We leggen lijntjes tussen de boven- en onderwereld en proeven de mogelijkheden. We zijn ook eerlijk over de schaduwzijde van drugs: Blue Tuesday, milieuschade en afgebrande hondenpootjes. De avond heeft een creatieve afsluiter waar je lekker op gaat.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Herengracht 18a

18a Nieuwe Herengracht

1018 DP Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen