Verkoop beëindigd

"Een tamme leeuw is soms gevaarlijker dan een wilde poes."

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Breda Centrum

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Sales consultants die altijd vriendelijk zijn tegen hun klanten, ondernemers die constant maar energie stoppen in hun bedrijf, callcenter medewerkers die ‘dag-in-dag-uit’ blijven lachen aan de telefoon, leraren die dagelijks een schouder om op te huilen aanbieden, HR-adviseurs die tijdens uitrol van een reorganisatie de onafhankelijke voorlichter blijven voor de werkvloer, projectleiders die constant de afstemming met hun klanten maar ook de uitvoerders moeten blijven opzoeken, directieleden die hun omzet zien dalen maar vertrouwen naar hun mensen blijven uitstralen of OR leden die de kar trekken omwille van een betere collectiviteit, et cetera. Zij en ook jij hebben het misschien niet meteen door, maar uiteindelijk kunnen we hier allemaal aan lijden.

Emotional labour: doen wat hoort, wat van je gevraagd wordt, wat de managementboeken je vertellen, wat slim is, wat bij die ander werkt, strategisch gedrag, in plaats van doen wat je werkelijk voelt. Waarom doen wij mensen dit? Wat is de functie hiervan en het werkelijke resultaat? Wanneer is het functioneel en wanneer niet? Wat doe je als werkgever of manager wanneer jijzelf of je medewerker hieraan lijdt? Maar nog veel belangrijker: hoe ‘hoort’ het dan wel?

Wiesje van Wijnen, coach en veranderingsdeskundige van Wij zijn belangrijk, vertelt je hier veel meer over aan de hand van een breed scala aan praktijkvoorbeelden en een simpel theoretisch model.Naast deze inhoudelijke bijdrage biedt deze bijeenkomst ook de gelegenheid om te netwerken. Wie wil er nu niet onder het genot van een kop koffie en een goed gesprek, emotioneel slimmer worden?

Kom op donderdag 10 november naar "Een tamme leeuw is soms gevaarlijker dan een wilde poes" en neem gerust een collega, kennis of iemand uit je netwerk mee!

Wanneer? donderdagmiddag 10 november 2016

Waar? Breda centrum (meer informatie volgt z.s.m.)

Tijd? Van 14.30 tot 17.00 uur


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Breda Centrum

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen