Gratis

Een volwassen feedback-cultuur: waar te beginnen?

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Human Capital Group

Herculesplein 88

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving


We zullen het maar meteen opbiechten: de titel van deze exclusieve roundtable klopt helemaal niet. In veranderende organisaties moet het ontwikkelen van een volwassen feedback cultuur namelijk nooit het doel zijn, maar slechts een middel om tot het doel te komen.


Het 'doel' waar we in dit geval over spreken, is het creeëren van een high performance cultuur waarmee je als bedrijf je concurrenten aftroeft op resultaten. Natuurlijk helpt feedback om een open, actiegerichte organisatie te worden die belangrijk is in een high performance cultuur, maar het is slechts één van de factoren.


Tijdens deze roundtable zullen we in een kleine groep van 6-10 HR experts bespreken welke factoren nog meer cruciaal zijn om de high performance cultuur binnen uw organisatie te versterken. Het doel is om bij te leren, nieuwe inzichten op te doen, en naar huis te gaan met concrete actiepunten. En daarom is de titel van deze roundtable eigenlijk: "Een high-performance cultuur, waar te beginnen?"


We ontvangen u graag om 15:00 op het kantoor van de Human Capital Group in Utrecht. De discussie zal onder leiding staan van Jan Tjerk Boonstra, Principal Consultant van de Human Capital Group, en Max van Veen, Tech Consultant bij Intuo.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Human Capital Group

Herculesplein 88

Utrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen